Podziel się wrażeniami!
No właśnie jak w temacie,być może poruszaliście już temat wymiany softu w A200 na ten z A300.Cel? Live Vie! Bawię się HDRkami i coraz bardziej odczuwam brak podglądu na ekranie.Być może wiecie czy zmiana oprogramowania pozwala na uzyskanie podglądu-czy w ogóle jest to możliwe ze względu na budowę tych modeli? Podzielcie się proszę swoją wiedzą w tym temacie.
witaj,
odpowiedź na Twoje pytanie: nie.
Oprogramowanie nie ma tutaj nic do rzeczy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
LiveView to temat techniczny, a nie software
zatem jeśli potrzebny Ci podgląd - zmień aparat
pozdrawiam,
kris
myśle, ze nawet gdybys mial LV to do hdr bys go nie uzywał.
Huh? A... co ma Live View do HDR?
Sam robię zdjęcia HDR Alpha 200 i jest super Jeśli z jakiegoś powodu myślisz, że z LV zrobisz lepsze HDR - szybko wyprowadzamy cię z błędu: w niczym to ci nie pomoże.
w niczym to ci nie pomoże.
nie wiem czy jest sens ciągnięcia tego tematu. A200 i A300 to zupełnie inne fizyczne konstrukcje a praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź...
... takie niedomówienie.
To tak jakby spytać się - mam kalafior a chciałem mieć brokuła. Czy mogę go przemalować?
w którymś numerze foto kuriera lub DFV widziałem przystawkę do wizjera wraz z zintegrowanym ekranikiem bodajże 3 cale, na którym widoczny był obraz z wizjera. fajna zabawka ale nie wiem do jakich systemów i po ile choć z pewnością taniej niż sprzedaż 2setki i zakup 3 setki.
pzdr.
ja widziałem ten sprzęt - chodził po 800plnów
nawet szukałem info na temat tego jak on się sprawuje - podobno kiepsko.