Podziel się wrażeniami!
Hej! STAŁO SIĘ mam alfę 500. Wiem że zdjęcia nie są super ale... zawsze coś. Pewnie będziecie krytykować ale znoszę rozczarowanie Lustro mam dopiero dwa dni u mnie ciągle pada pada... Pozdrawiam!
Z tej wrzuty 9 i 13... no i jeszcze 12, choć z innej bajki
Z tym, że w 9 ręka za bardzo zlewa się z niebem
bardzo podoba mi się 13! pomysł, kadr, wykonanie
swoją drogą: biedne ślimaczysko... pomogłeś mu zejść?
A propos ślimaka - tak się zastanawiałem - czy on tam żywy wszedł, czy jakaś dzierzba go na któryś kolec nabiła, żeby skruszał?
bardzo podoba mi się 13! pomysł, kadr, wykonanie
swoją drogą: biedne ślimaczysko... pomogłeś mu zejść?
c.d
1 - wolę jak GO obejmuje kobiety, a nie jakieś tam snopy siana
2 - szarawo i kadrowałbym tak by ona była nieco bardziej po prawej stronie kadru
3 - pomysł na dubla okej, ale nie zgrały się panie, a i sama poza nie powala
4 - chyba balans bieli nietrafiony, ale sam kadr nie przekonuje mnie. Pomysł chodził po głowie dobry, ale nie trafiłeś z wykonaniem
5 - totalnie nie i nie wiem w sumie po co dajesz, skoro sam piszesz, że jest kiepskie
6 - troszkę smutnie, ale najlepiej z portretowych do tej pory (do nr6 )
7 - fajne, ale konwersja do poprawy (Szaro-szaro, to nie to samo co czarno-biało)
8 - nie przemawia do mnie i najważniejsze: czy pan ślimak przeżył ?
9 - nadal smutnie! Niby to tylko ręka, ale przepalona, że aż oczy bolą i odwraca to uwagę od tematu
10 - widoczek jakich wiele, nie powala, ale nic złego nie można o nim napisać. Ot landszafcik i tyle.
11 - artyzm się włącza chociaż chodzi takie powiedzenie po necie, że "jeśli nie wiesz co poprawić na zdjęciu - przekrzyw je"
12 - masz brudną matrycę zdjęcie takie sobie, a wszystko przez krzaczory
13 - jest dobrze
14 - woda, tego nam nie brakuje
Dzięki Chris:D za opinie
c.d