Podziel się wrażeniami!
Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie ).
Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:
Nieźle wyszły te plenerowe 42 i 44bw dla mnie naj
Moim zdaniem ślubniaczki bardzo udane. Tylko, że ja patrzę na nie z perspektwy amatora. Niemniej jednak chciałbym mieć takie ze swojego ślubu.
gegra71 napisał(a):
Fajne te twoje ślubniaki 42 i 44 ale najbardziej mi się podoba 39 BW super kadr
Aniqa napisał(a):
Nieźle wyszły te plenerowe 42 i 44bw dla mnie naj
witsu napisał(a):
Moim zdaniem ślubniaczki bardzo udane. Tylko, że ja patrzę na nie z perspektwy amatora. Niemniej jednak chciałbym mieć takie ze swojego ślubu.
45 - fajne, ale ja bym GO ustawił na pana młodego (bo w tym kadrze to on się rzuca w oczy )
46 - fajne, ale ten bukiet to co jest ? Znicz Statuy Wolności ?
47 - kadr zbyt szeroki. Dwa razy więcej mm tak by byli tylko młodz od głowy do ręki na plecach młodej (oczywiście bez krat) no i ten bukiet 😛
kris napisał(a):
45 - fajne, ale ja bym GO ustawił na pana młodego (bo w tym kadrze to on się rzuca w oczy )
47 - kadr zbyt szeroki. Dwa razy więcej mm tak by byli tylko młodz od głowy do ręki na plecach młodej (oczywiście bez krat) no i ten bukiet 😛
fajne te slubniaki,
kris napisał(a):
kris napisał(a):
kris napisał(a):
Tomek69N napisał(a):
kris napisał(a):
Zgadzam się, że kwiaty powinna trzymać Panna Młoda i to bynajmniej nie jak świecę z I-ej Komunii
krzyho4 napisał(a):
fajne te slubniaki,
Jak by na mnie się taka Biała Dama rzuciła tez nie chciałbym jej przerywać Fotki i tak na TAK
Na 47a wyraz twarzy Panny Młodej genialny
48 to takie 'prawie jak' Romeo end Dżuljet.
Jeśli chodzi o dwa ostatnie: 47a - piękne, szczególnie twarz panny młodej zachwycająca
48 - uch, aże mnie ciary przeszły;p Wybacz, ale nie trawię przesady w takim pozowaniu do zdjęć;p no może pozowanie nie jest złe, ale jakoś ta scena ni jak mi nie pasi. No i nie godzi się obcinać stopy Panu Młodemu;)