anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amatorskie tomek~ (H-9)

3546-----
Początkujący

Amatorskie tomek~ (H-9)

Witam serdecznie :) :c10 kilka fotek z h9 ;) Pozdrawiam

94 ODPOW. 94
3546-----
Początkujący

lupus
Bardzo dziekuje za komentarze :) Nr 12 zrobiony byl z soczewkami nie udalo sie inaczej 😕
Co do raynoxa: kupilem redukcje z 74mm na 77mm(takiej srednicy mam rowniez polar tj.77mm:) tej redukcj nie zdejmuje, a kolejna zakupilem z 77mm na 67mm (pod raynoxa )

Pozdrawiam :c10

Melanie------
Początkujący

16-18 powiem to co mi mowili kiedys: środkowe kadry masz 😜 .. chociaz mi to w niczym nie przeszkadza bo i tak swietne te 'robaczki' ;d
13-15 b. ladne ;)
i cala reszta makro tez masz swietną :)

pozdrawiam ;]

ci.nek
Początkujący

Witam serdecznie.
Wejście masz :thumbsup:
Dużo dobrego zostało już powiedziane, ja dodam tylko z mojej strony, że przy makro kadr centralny również może być jeśli ma to swoje uzasadnienie. Na Twoich fotkach np 18 (nie patrząc na ostrość i ciemność) może być tak skadrowana.
Z makro najlepsze są 2, 8, 10 i 16 do tego z pejzaży 14 bardzo ładna i rewelacyjna 15.
Pozdrawiam

lupus-----
Początkujący

ta mucha bardziej mi się podoba :)
17 świetne, biedroneczka w takim kadrze chyba też lepiej ale z kolorkami niestety lipa :|

3546-----
Początkujący

Bardzo dziekuje za komentarze :)

Wstawie jeszcze kilka z wczorajszego spacerku...niestety wygonil mnie z niego deszcz... mam nadzieje ze wreszcie przestanie padac 😕 Pozdrawiam :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

22. Mucha tak plastyczna że nie zjadłbym tego czegoś żółtego z pewnością cokolwiek by to było :thumbsup:
23. Po mojemu ciut w dół kadr i cacy :)

3546-----
Początkujący

Tomek69N hehe no rece trzesa mi sie ;) :slight_smile:

3546-----
Początkujący