Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie kilka fotek z h9 Pozdrawiam
lupus
Bardzo dziekuje za komentarze Nr 12 zrobiony byl z soczewkami nie udalo sie inaczej 😕
Co do raynoxa: kupilem redukcje z 74mm na 77mm(takiej srednicy mam rowniez polar tj.77mm:) tej redukcj nie zdejmuje, a kolejna zakupilem z 77mm na 67mm (pod raynoxa )
Pozdrawiam
kolejne makro
16-18 powiem to co mi mowili kiedys: środkowe kadry masz 😜 .. chociaz mi to w niczym nie przeszkadza bo i tak swietne te 'robaczki' ;d
13-15 b. ladne
i cala reszta makro tez masz swietną
pozdrawiam ;]
Witam serdecznie.
Wejście masz
Dużo dobrego zostało już powiedziane, ja dodam tylko z mojej strony, że przy makro kadr centralny również może być jeśli ma to swoje uzasadnienie. Na Twoich fotkach np 18 (nie patrząc na ostrość i ciemność) może być tak skadrowana.
Z makro najlepsze są 2, 8, 10 i 16 do tego z pejzaży 14 bardzo ładna i rewelacyjna 15.
Pozdrawiam
ta mucha bardziej mi się podoba
17 świetne, biedroneczka w takim kadrze chyba też lepiej ale z kolorkami niestety lipa
Bardzo dziekuje za komentarze
Wstawie jeszcze kilka z wczorajszego spacerku...niestety wygonil mnie z niego deszcz... mam nadzieje ze wreszcie przestanie padac 😕 Pozdrawiam
jeszcze kilka
22. Mucha tak plastyczna że nie zjadłbym tego czegoś żółtego z pewnością cokolwiek by to było
23. Po mojemu ciut w dół kadr i cacy
Tomek69N hehe no rece trzesa mi sie
dodam jeszcze kilka