Podziel się wrażeniami!
Witam, i pozdrawiam wszystkich fotomaniaków To mój pierwszy post i pierwsze fotki na tym forum. H siódemkę nabyłem ok półtora roku temu, ale tak na dobrą sprawę stosunkowo niedawno zacząłem pracować nad bardziej przemyślanym fotografowaniem i zapoznawaniem się z techniczną stroną focenia. Wcześniej było to po prostu pstrykanie idiot-kamerą w trybie Auto
Efekty mojej pracy poniżej
Ciekawy moment najbardziej podoba mi się ta łapka podniesiona do góry w stylu "siema"
Zdjęcie super
trochę rozprasza kwiatek w tle
Zdjęcie miało być naturalne a wydało się że jest pozowane Ta biała plama to płatki kwiatka ale prześwietlone bo zdjęcie robione w pełnym słońcu więc trochę to przyciąłem.
Troszkę mnie tutaj nie było, witam ponownie po przerwie urlopowej
Pora na moje kolejne dzieła
Witam
co do zdjęcia ważki chyba to troche za dużo ucięta z dołu i troche ostroci mało w niektórych miejscach, ale ogolnie jest spoko.
A co do roślinki z lewej strony jest ładnie, ale z prawej strony tez chyba mogły by być ostre listki.
No to takie moje skromne zdanie
Pozdrawiam
co do 11 to się zgodzę z kolegą, jednak na fotce 10 skrzywdziłeś małżonkę. Kobieta pozowała do fotki a ty ostrość złapałeś na roślinkę. Nie spodobała mi się ta fotka, wolał bym portret osobno i fotkę rośniki bez żony w tle.
Ważka ucięta bo z dołu wlazły mi w kadr listki i tyle było jej widać 😕
Małżonka nie czuje się skrzywdzona stanowiąc tło dla roślinki i podziela moje zdanie że fotka jest fajna
Mimo tego że się nie podoba to dzięki za opinię.
Najważniejsze, że wam się podoba, bo zdjęcia robi się dla siebie a nie pod kogoś
Pozdrawiam
Też tak uważam, ale mimo wszystko miło jest zrobić fotkę która podoba się nie tylko autorowi
Tym razem dla urozmaicenia mojej galerii próba z pejzażem no i ....
.
.
.
makro oczywiście
13. ladna osa, czy co to tam jest za owad ..
12. tez ladne ;d , ale co to to biale jest? ; >