anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Anima villis - amatorskie pstryki - powrót

Animavillis
Początkujący

Anima villis - amatorskie pstryki - powrót

Niedawno zaczęłam przygodę z lustrzanką. Wcześniej bawiłam się jedynie kompaktami panasonica i canona i całkiem niedawno pożyczoną a300(także może się zdażyć jakieś zdjęcie właśnie z niej).
Czysto nieprofesjonalnie i amatorsko...ciekawią mnie opinie innych:)

94 ODPOW. 94
Melanie------
Początkujący

4 fajna, tylko szkoda wlasnie ze tak szybko odlecial.. chociaz ja w sumie tez mam zawsze problem z tymi motylami i nigdy jeszcze zadnego nie zlapalam xd ..

kiniaatg
Początkujący

2 - bardzo ładny mleczyk :thumbsup:
4 - też fajne, dynamika fajna.
pozdrawiam.

Animavillis
Początkujący

Szczurek bestia co przysiadł to 'przeskoczył' dalej, ale udało sie złapać.
No i ptaszki - wrony?.. Hmm, poleciało chyba po jakości trochę przy zmniejszaniu. Ale przynajmniej kilka ujęć mam w locie.
:)

Melanie------
Początkujący

ten 'szczur' to nie myszka czasami? :P ladne :)
tak fajnie sie ulozyly, jakby to byla ciagle jedna ,wrona, i najpierw przyleciala na drzewko a potem odleciala sobie ;d ..

Animavillis
Początkujący

heh, w sumie jak tak teraz patrzę, to rzeczywiście tak wyglądają. dwie ost po prawej latały jakby w parze.. 😜

no i może myszka, ale czyż szczur nie brzmi 'groźnie'?

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

drzewk ociekawe ale dała bym ja bardziej na prawo, jakoś mi nie odpowiada ten kadr :)

Melanie------
Początkujący

ano pewnie ze groźnie :smileyevil: ... :slight_smile:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Myszeczka śliczna :)

Animavillis
Początkujący

Dworcowe. Podoba mi się najbardziej ze wszystkich zdjęć jakie do tej pory zrobiłam.

AdiQa-----
Początkujący

Podoba mi się bardzo 3 i 7 :c4 Obie fotki mają fajny klimacik :D 5 też sympatyczna :)
Pozostałe dość przeciętne ;) Ale czekam na następne i będę tu zaglądać bo ciekawie się zapowiada :nauseated_face: