Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie
Juz jakiś czas temu dostałam aparat, ale dopiero niedawno zaczęłam fotografować. Tzn. nie wiem, czy można to nazwać fotografowaniem ale zaczynam się powoli uczyć. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i sugestie
Masz dobre oko i ciekawe pomysły, brawo
Najbardziej mi się spodobały 4, 5, 8, 13 i 14. Pomysły oryginalne a przy tym świetnie dobierane kolory i ładne kadrowanie
Ostatni portrecik też niczego sobie, choć mam wrażenie, że ostrość trochę uciekła z ocząt modelki
Dziękuję, AdiQa
15 nie jest "z wyciągniętej ręki" ?
freckleed napisał(a):
15 nie jest "z wyciągniętej ręki" ?
Antentenne napisał(a):
Aż tak bardzo widać?
Creatoor napisał(a):
Antentenne napisał(a):
Aż tak bardzo widać?
Ano widać... Ale tym się nie przejmuj (przynajmniej na początku). Ujęcie śliczne pomijając kwestie techniczne (ale co się dziwić, z taką modelką ). Przydał by się jednak statyw, ułatwił by pracę.
Pzdr.
14 - ciekawe zdjęcie i ładnie skadrowane, minusem jest ciut niedokładna obróbka
15 - ładny autoportret, fajne ujecie tylko ciut nieostre
ja tu widzę narodziny nowej gwiazdy bardzo przyjemne kompozycje , ciekawy pomysł na autoportret , niech sie dzieje , czekamy na nastepne
Antentenne piękne zdjęcia! Jak już Creatoor napisał, masz dobre oko, zazdroszczę:) Masz bardzo ciekawe pomysły, znów sprawdza się powiedzenie, że to człowiek robi zdjęcia, a nie aparat . Bardzo mi się podobają Twoje portrety, zwłaszcza 10, ma w sobie to coś... Poza tym ładne makro, choć pierwsze zdjęcie (chyba nr3) najmniej mi się podoba. Pomysł z pisankami świetny, bardzo ładnie kontrastują jajka z piórkami. Gratuluję umiejętności i pomysłów , czekam na następne zdjęcia!
Zdjęcia ( i modelka) zostały już dostatecznie skomplementowane więc ja dorzucę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu: minusem twoich zdjęć jest to, że zamieszczasz ich za mało