anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Antentenne - zdjęcia. Poczatkująca.

Antentenne
Początkujący

Antentenne - zdjęcia. Poczatkująca.

Witam serdecznie :c10

Juz jakiś czas temu dostałam aparat, ale dopiero niedawno zaczęłam fotografować. Tzn. nie wiem, czy można to nazwać fotografowaniem ;) ale zaczynam się powoli uczyć. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i sugestie :)

48 ODPOW. 48
AdiQa-----
Początkujący

Masz dobre oko i ciekawe pomysły, brawo :c4
Najbardziej mi się spodobały 4, 5, 8, 13 i 14. Pomysły oryginalne a przy tym świetnie dobierane kolory i ładne kadrowanie :c4

Ostatni portrecik też niczego sobie, choć mam wrażenie, że ostrość trochę uciekła z ocząt modelki ;)

Antentenne
Początkujący

Dziękuję, AdiQa :)

freckleed
Początkujący

15 nie jest "z wyciągniętej ręki" ? :D

Antentenne
Początkujący

freckleed napisał(a):

15 nie jest "z wyciągniętej ręki" ? :D

Zostałam przejrzana :smileyhappy:

Creatoor
Początkujący

Antentenne napisał(a):

Aż tak bardzo widać? :slight_smile:

Ano widać... Ale tym się nie przejmuj (przynajmniej na początku). Ujęcie śliczne pomijając kwestie techniczne (ale co się dziwić, z taką modelką ;) ). Przydał by się jednak statyw, ułatwił by pracę.
Pzdr.

Antentenne
Początkujący

Creatoor napisał(a):

Antentenne napisał(a):

Aż tak bardzo widać? :slight_smile:

Ano widać... Ale tym się nie przejmuj (przynajmniej na początku). Ujęcie śliczne pomijając kwestie techniczne (ale co się dziwić, z taką modelką ;) ). Przydał by się jednak statyw, ułatwił by pracę.
Pzdr.

Dziekuję ;) No znowu mi głupio :smileyhappy:

ci.nek
Początkujący

14 - ciekawe zdjęcie i ładnie skadrowane, minusem jest ciut niedokładna obróbka
15 - ładny autoportret, fajne ujecie tylko ciut nieostre

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

ja tu widzę narodziny nowej gwiazdy :c4 bardzo przyjemne kompozycje , ciekawy pomysł na autoportret , niech sie dzieje , czekamy na nastepne :)

kaska_s
Początkujący

Antentenne piękne zdjęcia! Jak już Creatoor napisał, masz dobre oko, zazdroszczę:) Masz bardzo ciekawe pomysły, znów sprawdza się powiedzenie, że to człowiek robi zdjęcia, a nie aparat :thumbsup: . Bardzo mi się podobają Twoje portrety, zwłaszcza 10, ma w sobie to coś... Poza tym ładne makro, choć pierwsze zdjęcie (chyba nr3) najmniej mi się podoba. Pomysł z pisankami świetny, bardzo ładnie kontrastują jajka z piórkami. Gratuluję umiejętności i pomysłów :c4 , czekam na następne zdjęcia! :|

lupus-----
Początkujący

Zdjęcia ( i modelka) zostały już dostatecznie skomplementowane więc ja dorzucę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu: minusem twoich zdjęć jest to, że zamieszczasz ich za mało ;)