anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

:c37 W mojej skromnej opinii dużo lepiej niż sesja Abarth-a. Autko czyste, zadbałeś o miejscówkę w sumie "wporzo". Najbardziej 230 :thumbsup: ,231 wcale a 232 - trochę kiepski pomysł z tym krawężnikiem. Ogólnie trochę mało zostawiłeś Alfie oddechu i obydwa zdjęcia deczko za nisko pstrykane, ale to detale.
pzdr
P.S. na "żółtym" forum widziałem bardzo fajną sesję identycznego potworka - warto "oblukać"

gierlicz-----
Początkujący
.cezar.
Początkujący

:c37
Mam mieszane uczucia co do tej sesji. Z jednej strony bardzo fajna, przemyślana miejscówka pasująca do tego samochodu. Ułożenie auta w kadrach bardzo "na tak" i widać pomysł przez co sesja jest spójna i fajnie się ją ogląda. Natomiast szalenie przeszkadzają mi te plamy światła padające z góry na punciaka. Rozumiem, że taki był zamysł, ale przez to na lakierze wyszła masakra. Najgorzej na 233. Jedna sprawa to "malowanie" światłem a inna, to chaotyczne odbicia świata w karoserii. No i do tego czarny bardzo wymagający lakier. Z tą sesją skojarzyła mi się ta:LINK - warto rzucić okiem.
Pozdrawiam i liczę, że sezon już rozpocząłeś więc fot będzie przybywać :D

gierlicz-----
Początkujący

Dzięki Cezarze ;) Będę się starał...,

I kolejna sesja Punciaka

.cezar.
Początkujący

:c37
Tak właściwie, to mógłbym skopiować wszystko to, co napisałem przy poprzedniej sesji. Z tym, że w tym przypadku odbicia są jeszcze gorsze. Szczególnie na 237 wyszła masakra. Trudny, czarny lakier + plus pełne słońce przez liście - nie miało prawa się udać. Czemu nie poczekasz na zachmurzone niebo i nie weźmiesz punciaka w jakąś neutralną "miejscówkę"? Najgorsze jest to, że masz jakiś plan na zdjęcia, kadry są interesujące, masz ciekawe auta "pod ręką", ale wszystko niweczą takie "wpadki". Dodatkowo odnoszę wrażenie, że 236 nie jest do końca ostre :c18
pzdr

gierlicz-----
Początkujący

Wciąż się uczę :smileyredface:

:c22 :c22 :c22

Verva na szybko

gierlicz-----
Początkujący

Po wiekach przerwy - Moja Księżniczka vs. Nex5 + m42

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

BladeRunner napisał(a):

Po wiekach przerwy - Moja Księżniczka vs. Nex5 + m42

Już myślałem Marcinie, że sprzedałeś wszystko i zdjęć nie robisz...
Księżniczka owszem, ale zdjęcie poruszone. Zapomniałeś, że NEX nie ma stabilizacji? (jak to sie człek łatwo przyzwyczaja...) i 1/15 okazała się za długim czasem.
A poza tym... takie analogowe 8-)

(M42 - ale co? Jakie szkiełko?) - z ciekawości pytam.

------------------------------
fotoamator
gierlicz-----
Początkujący

Tadziu :) szkiełko to chyba Industar2-50f:3,5

Wiem że jest nieostre i poruszone :smileyredface:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Przy okazji - fajny avatar :thumbsup: Choć jednak wolałem ten, na którym byleś osobiście :c20

------------------------------
fotoamator