anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Borubar Foto Początki

BORUBAR
Początkujący

Borubar Foto Początki

Witam serdecznie składając Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne... Od niedawna zacząłem bawić się fotografią,amatorsko gdyż jestem w tym trochę zielony, ale każdy jakoś zaczynał. Chciałbym oddać pod waszą ocenę kilka fotek z nadzieją ze wytkniecie mi moje błędy, doradzicie co poprawić no i może znajdzie się coś na plus. Ja osobiście jestem zadowolony z efektu jaki uzyskałem.
Dzięki i pozdrawiam oraz czekam na opinie....

25 ODPOW. 25
TMiN-----
Początkujący

skoro jesteś zadowolony to połowa sukcesu..... jednak wolałbym obejrzeć cztery fotki o różnych rzeczach a nie to samo w 4 odsłonach. Ponadto to "coś" stoi na zakurzonej podstawie co dość mocno jest drażniące podczas oglądania... poza tym powalczyłbym nad ostrością... takie detale raczej wymagają wysokiej jakości... i aż się prosi by poeksperymentować ze światłem. Walcz dalej :thumbsup:

BORUBAR
Początkujący

Co racja to racja troszkę zakurzona ta podstawka, jak rozumiem jeszcze sporo nauki mnie czeka ale będę walczył bo troszkę mnie to wciągnęło i obiecuje urozmaicić kolejną wstawkę... Dzięki za te uwagi.

profile.country.pl_PL.title
marlenoska
Początkujący

wg . mnie zdjęcia są nijakie...żadnych emocji we mnie nie wzbudzają... (:o :shock: :slight_smile: )
mogłeś wstawić 5 rożnych zdjęć o różnej tematyce.
Czekam na lepszą wrzute! do dzieła

pozdrawiam.

BORUBAR
Początkujący

Dzięki wielkie, do kolejnych bardziej się przyłożę. Kurcze, a Ja byłem zachwycony tym co uzyskałem....

BORUBAR
Początkujący

Nauki i eksperymentów ciąg dalszy, oto 2 fotki ustrzelone dziś. Opinie mile widziane.
Początki bywają trudne.

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Dlaczego 06 i 06 są w BW? NIe wygląda to wtedy najciekawiej, no i jeszcze jedna rzecz. Nie jest to najlepszym pomysłem aby takie rzeczy robić w zlewie. Zdjęcia wtedy są nie ciekawe :c20

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Zarówno Borubar 06, jak i Borubar 06, bardzo interesujące :thumbsup:

Ale trebor ma rację z tym zlewem - postaraj się o jakieś tło - najlepiej jednolite i bedzie super. Te odbicia w powierzchni wody też są :c9
I jeszcze kadr - to naczynie, jeśli odpowiednie moze być bardziej pokazane, a jak nie... warto by jakos ciekawiej skadrować.

------------------------------
fotoamator
BORUBAR
Początkujący

trebor napisał(a):

Dlaczego 06 i 06 są w BW? NIe wygląda to wtedy najciekawiej, no i jeszcze jedna rzecz. Nie jest to najlepszym pomysłem aby takie rzeczy robić w zlewie. Zdjęcia wtedy są nie ciekawe :c20

hmm, poprostu eksperymentuje i dopiero raczkuje w tych tematach, jakos sie musze (chce) tego nauczyc, a najlepiej uczyć sie własnych błędach. może masz jakieś porady dla początkującego???
Z czystej ciekawści skąd wiesz że robione były w zlewie??????????????

pozdro.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

BORUBAR napisał(a):

Z czystej ciekawści skąd wiesz że robione były w zlewie??????????????

Ze zdjęcia?

------------------------------
fotoamator