anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Brus

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

Brus

Z góry dziękuje za opinie o moich fotkach
pozdrawiam Brus

141 ODPOW. 141
grzechoslaw
Początkujący

Gratulacje! :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Gratulacje, ale nad fotkami musisz popracować - w większości wydają sie przeostrzone, zbyt kontrastowe, a ostatnie... WB poszedł na spacer...

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz
Jane-----
Początkujący

Jakie slicznosci malutkie!!! Serdeczne gratulacje!!!
Bardzo rozczulilo zdjecie 51- przekochana jest :)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

58 jest świetne! sSzkoda tylko, że ostrość poszłą na bok głowy, a nie na twarz.
Ale 59 też niezłe :D

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Jakoś umknęły mi zdjęcia maleństwa, ale po naszej rozmowie zajrzałam do galerii. I oto kilka moich spostrzeżeń. NIe wiem czy oczekujesz oceny technicznej zdjęć - trudno o to przy takiej maciupkiej istotce. Jako dziadek pewnie nigdy nie będziesz obiektywny wobec zdjęć Karinki. Pozwól, że udzielę ci małej rady. jest pewnien aspekt zdjęć, o którym kiedyś wspomniał piotruso. Żałuję, że odrzuciłam (skasowałam) setki, jeśli nie tysiące zdjęć, których nie byłam w stanie naprawić obróbką. Chętnie odzyskałabym te nieostre, zaszumione kadry, które kiedyś wydawały mi się nieudane. Fotografia dziecięca to nie fotografia beauty, makro, czy produktu do reklamy. Ideą jest rejestrować chwile (!) technika, ma prawo zejść na plan dalszy. Rób tyle zdjęć ile tylko zdołasz i nie bądź wobec nich zbyt krytyczny. Patrz sercem, a nie regułami. Zachowaj większość do rodzinnego albumu, a nas racz perełkami....

Dużo zdrówka dla maleństwa, a dla rodziców - przespanych nocek;) Dziadkowi natomiast - jasnej stałki dla jeszcze lepszego uwiecznienia cennych chwil. I pozwól, że nie będę się rozwodzić nad wrzuconymi zdjęciami. Po naszej rozmowie też nie potrafię być wobec tego okruszka obiektywna;) (dodam tylko szybciutko, że 51 - łapie za serducho)

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

-bardzo dziękuję
stałkę wybrałem 50mm 1,8 (trzeba tylko dozbierać)

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz
Jane-----
Początkujący

Pani Wiosna to moze nie, ale ja sobie pomyslalam "Mala zabka", jak zobaczylam miniaturke zdjecia :) Ja tez mam wiele takich, slabych technicznie, ale za to cudnych od strony uchwyconego momentu, minki, gestu...