Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
178 - co za pomysł Świetnie wyszło
Po poprawce słupy znacznie lepiej - świetna kompozycja, lubię takie
cdn, Bertone, Lajam fajnie, że wpadliście, dziękuję za komenty
Miło mi, że się podoba
A Twoich zdjęć najbardziej lubię autoportrety. Bardzo fajny kolor skóry, niebanalne ujęcia, ciekawe pomysły. Na temat krajobrazowych nie bardzo umiem się wypowiadać, więc pozostanę fanką portretów póki co
troszkę mnie nie było - liczę, że mi wybaczysz.....ilość zajęć na głowie, czasami jest za duża
171 - dobrze kombinujesz. Nic nie widać, ale jednak coś widać To jest to. Nie jest to łatwa dziedzina, nie wystarczy włączyć aparat, wysotrzyć i pstryknąć. Trzeba mieć gust, trzeba mieć opanowane światło. Myślę, że nie ma co Ci dawać rad, bo radzisz sobie dobrze
Wiem, że daleko mi do milenijki itp., ale chyba nikt się nie obrazi, bo zwyczajnie potrzebuję oceny
heheh 178. runs the place.
Strix dziękuję
Kris, oczywiście, że wybaczę, cieszę się, że znalazłeś chwilę aby podzielić się swojąopinią, doceniam to naprawdę
U wszystkich tak kfiotkowo i wiosennie, to i ja się podzielę wiosennymi kolorami
Ale temu kfiotkowi zajrzałaś głęboko w... kielicha
Wszystkie śliczne - przebiśniegi takie delikatne... trochę odciąga uwagę ta jasna trawka na dole.
A ostatnie to krokusy, tak? Tak się ładnie z tych nieostrości po lewej wyłaniają.
Tak, to krokusy
A tego liskta cóż, żal mi było dla zdjęcia wyrywać ani obcinać na zdjęciu też nie chciałam.