anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BuBu wita

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

BuBu wita

Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam" ;)
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2

1 045 ODPOW. 1 045
Bertone.
Poszukiwacz

178 - co za pomysł :thumbsup: Świetnie wyszło :c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Po poprawce słupy znacznie lepiej - świetna kompozycja, lubię takie :c4

BuBu__
Początkujący

cdn, Bertone, Lajam fajnie, że wpadliście, dziękuję za komenty :)
Miło mi, że się podoba

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

A Twoich zdjęć najbardziej lubię autoportrety. Bardzo fajny kolor skóry, niebanalne ujęcia, ciekawe pomysły. Na temat krajobrazowych nie bardzo umiem się wypowiadać, więc pozostanę fanką portretów póki co

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

:c6 :c6 :c6
troszkę mnie nie było - liczę, że mi wybaczysz.....ilość zajęć na głowie, czasami jest za duża ;)

171 - dobrze kombinujesz. Nic nie widać, ale jednak coś widać :c34 To jest to. Nie jest to łatwa dziedzina, nie wystarczy włączyć aparat, wysotrzyć i pstryknąć. Trzeba mieć gust, trzeba mieć opanowane światło. Myślę, że nie ma co Ci dawać rad, bo radzisz sobie dobrze :D

Wiem, że daleko mi do milenijki itp., ale chyba nikt się nie obrazi, bo zwyczajnie potrzebuję oceny :)

Ocena 3 na 6. Ja swoje pierwsze próby oceniam na 2 na 6, więc startujesz z wysokiej pozycji. Czekam na więcej. Pewnie nie tylko ja ;)

172 - ciekawie, ciekawe. A nawet intrygująco :D Fajne kolory, takie spokojne, ale jednak ten niebieski przyciąga uwagę :D
173 - ot śrubka....nie zaciekawiła mnie :(
174 - lubię to połączenie kolorów :D
175 - O! :c4 Ten autoportrecik lepszy! Jest jeszcze bardziej intrygująco :c34
176 - troszkę ciemno i zieleń jakaś taka nijaka.....ale co tam...lubię tak z góry i z małą GO :D
177 - ciekawe! Przeszkadza mi odblask :(
178 - :smileyhappy:
Gdyby nie fakt, że pewnie nie znasz i czas realizacji Twojego zdjęcia jest wcześniej - rzekłbym, że inspirowałaś się nowym teledyskiem OSTR ("szpiedzy tacy jak my") - a tak można rzec, że to OSTR się wzorował na Tobie :smileyhappy:
179 - tak sobie. Wiem o co chodziło autorce, ale za dużo się dzieje i cała harmonia powtarzających się kształtów ginie w tłumie :(
180 - aż się prosi o szarą połówkę ;) Prosi się też o inne spojrzenie, takie bez drzewka na pierwszym planie. Może sam detal ?

:c22

Strix-----
Poszukiwacz

heheh 178. runs the place. :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

Strix dziękuję ;)
Kris, oczywiście, że wybaczę, cieszę się, że znalazłeś chwilę aby podzielić się swojąopinią, doceniam to naprawdę :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

U wszystkich tak kfiotkowo i wiosennie, to i ja się podzielę wiosennymi kolorami ;)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ale temu kfiotkowi zajrzałaś głęboko w... kielicha :)
Wszystkie śliczne - przebiśniegi takie delikatne... trochę odciąga uwagę ta jasna trawka na dole.
A ostatnie to krokusy, tak? Tak się ładnie z tych nieostrości po lewej wyłaniają.

------------------------------
fotoamator
BuBu__
Początkujący

Tak, to krokusy :)
A tego liskta cóż, żal mi było dla zdjęcia wyrywać ani obcinać na zdjęciu też nie chciałam.