anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Ciemna Strona Negatywu czyli rozbrat tompac'a z fotografią.

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Ciemna Strona Negatywu czyli rozbrat tompac'a z fotografią.

Chyba pora zacząć "reklamować" możliwości jakie w dziedzinie szumów daje model A100 (i nie tylko). Od jakiegoś czasu bawię sie A100 w trybie BW i czułości ISO800 a czasami nawet 1600. Szum z tego modelu jest genialny, to jemu najbliżej do ziarna błony filmowej.
Tak więc jeśli nie masz alergii na ziarno czy szum to ZAPRASZAM ;)

Parametry ekspozycji do wglądu w EXIFach.

Zaczynam zimą na szkielecczyźnie.

128 ODPOW. 128
docentstopczyk
Początkujący

dla mnie bomba... ja ostatnio bawię się w BW i nakładanie na obiektyw (heliosa/jupitera) kolorowych filtrów najfajniej jest z niebieskim i czerwonym ... jak za starych dobrych czasów :)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Tomku wreszcie założyłeś galerię :thumbsup:
Piękne zdjęcia, a szczególnie urzekła mnie 3 z tymi drzewami :shock:
ps. 2 ci trochę leci :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Trójka - kadr jak w starych radzieckich filmach kiedy główny bohater ginął tragiczną śmiercią składając głowę na kolanach przyjaciela-partyzanta :D Świetne! :thumbsup:
Bardzo mi się podoba ten styl! Miło, że wreszcie jesteś...

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

3 świetna :c4 korony drzew kojarzą mi się z wzorami na szybach przez mróz malowanymi

tompacan
Nowicjusz

doslav napisał(a):

Miło, że wreszcie jesteś...

Pora w końcu założyć fanklub tej dżumy A100 ;)
Pewnie gdybym nie miał problemów ze współpraca mojej A100 z napędem SSM to pewnie 7setki nie wyciągałbym z plecaka ;)

Choć pewnie od czasu do czasu pokażę jakieś zaszumione letadlo to generalnie nastawiam się na bardziej przyziemne sprawy ;)

To, że 2ka leci, to żadne odkrycie (choć jakbyś sie Mateusz przypatrzył to więcej drzew i slupów w tej wersji jest w pionie ;) ), nie ona (moja fota) pierwsza i pewnie nie ostatnia, która leci na twarz bo mi sie cos na mózg rzuciło ;)

krzyho4
Początkujący

it;s my live .szumowina gora ,ale okolica cusik znajoma widze wieze eiffla z parisa :c2

tompacan
Nowicjusz

Są miejsca w Polsce, w których od kilkunastu dni nie ma energii elektrycznej :(
To co zobaczyłem wczoraj pod Kielcami na linii wysokiego napięcia - kable o średnicy od 15-20cm!

Do kabelków jeszcze wrócimy ;)

docentstopczyk
Początkujący

ostatnie - mistrzostwo!

tompacan
Nowicjusz

ostatnie - mistrzostwo!

przesadza kolega :)