anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
Starosta.
Początkujący

26 - nie dość, że w poziomie to w podziale 1/3 - 2/3 to bardzo pięknie pokazałaś :) widoczki super :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

no właśnie, niby technicznie wszystko ok, a jakoś mi to zdjecie (26) nie leży... :|

Creatoor
Początkujący

29 bardzo sympatyczne. Zawsze podziwiałem je, że im łapki nie marzną i nie tylko łapki...

colorful-----
Początkujący

pingwinom przylądkowym nie bardzo mają szanse marznąć łapki, bo żyją w RPA - klimat podobny do Tunezji :)

Creatoor
Początkujący

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/oops.gif

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

29 :thumbsup: w ogóle pingwinki są fajne :nauseated_face:

Starosta.
Początkujący

colorful napisał(a):

no właśnie, niby technicznie wszystko ok, a jakoś mi to zdjecie (26) nie leży... :|

Może dlatego że na prośbę zrobione :smileyrolleyes:
A co do pingwinów, no cóż... nic tylko patrzeć i podziwiać ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Widoczki sympatyczne ze wskazaniem na 23. Z pary 24-26 raczej 24, nie wiem dlaczego ale podoba mi się bardziej.
Pingwinki sympatyczne - robione w naturze, czy jakieś zoo?

colorful-----
Początkujący

dzięki piękne wszystkim :)

Starosta napisał(a):

colorful napisał(a):

Może dlatego że na prośbę zrobione :rolling_eyes:

na prośbę tylko odgrzebane z pamięci komputera - zrobione rok temu :) choćbym bardzo chciala zrobić je na nowo, to w najbliższym czasie bym nie dała rady - Suwalszczyzna leży jednak kawał drogi od mojego miasta... :(
bo ja się tu dałam poznać jako ta co robi zdjęcia tylko w pionie i tylko centralnie skadrowane, a to nie tak. robię też w poziomie z zachowaniem złotego podziału i to calkiem sporo, tylko kończy się to tak, że akurat te zdjęcia mi się nie podobają, więc ich nigdzie nie pokazuję.

sadam napisał(a):

Pingwinki sympatyczne - robione w naturze, czy jakieś zoo?

bynajmniej nie w zoo :) to zupełnie dzikie pingwiny (chociaż z obecności czlowieka niewiele sobie robią) w ich kolonii na Boulders Beach w RPA :)

EvCiA-----
Początkujący

29 przepiekna...
reszta fotek tez cudna...