Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
28 - bardzo na TAK
29 - te przepały tutaj mi nie pasują
30 - nie wiem czemu, ale średnio jak dla mnie. Pewnie dlatego,że 28 jest wypas
colorful napisał(a):
w życiu malowanie (się lub kogoś) mi tyle nie zajęło!
28 piękne. 30 nieco mu ustępuje ale miło popatrzeć. Już dawno tego nie mówiłem ale takie zdjęcia mnie inspirują: fotografia jest sztuką, również w Twoich rękach.
29 faktycznie ciut przepalone
28 podoba mi się najbardziej super jest
kris napisał(a):
28 - bardzo na TAK
29 - te przepały tutaj mi nie pasują
30 - nie wiem czemu, ale średnio jak dla mnie. Pewnie dlatego,że 28 jest wypas
ja się nie znam, ale mi się wszystkie podobają
pozazdrościć modelki i relacji z nią, bomba
28 - rewelacja piękne światło
29 - takie przepalenia w niektórych miejscach skóry - sknociły zdjecie
30 - nie podoba mi sie kompozycja
Na początku nie wiedziałem dlaczego Kris opisuje pingwiny słowami o portretach, dopiero później zdałem sobie sprawę że coś Ci sie numeracja pokićkała.
Bardzo fajne ostatnie trzy. W sumie przeszkadza mi brak jednolitej obróbki, ale 28 i 30 naprawdę bardzo udane.
ładne portrety, ale za 28 http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/clapping.gif
a ja chciałem zapytać czy pożar z 32 to nie było 3 maja na Bemowie
po pierwsze - bardzo wszystkim dziękuję za uwagi i pochwały
kris napisał(a):
Zdarzało mi się, że malowanie modelek trwało znacznie dłużej niż sama sesja
Creatoor napisał(a):
Już dawno tego nie mówiłem ale takie zdjęcia mnie inspirują: fotografia jest sztuką, również w Twoich rękach.
Lajam napisał(a):
Na początku nie wiedziałem dlaczego Kris opisuje pingwiny słowami o portretach, dopiero później zdałem sobie sprawę że coś Ci sie numeracja pokićkała.
SZFENDAK napisał(a):
a ja chciałem zapytać czy pożar z 32 to nie było 3 maja na Bemowie