Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
Dziękuję za zdjęcia z afryki Piękne miejsce miałaś okazję zobaczyć i ciekawie je pokazałaś. Tak jak pisał Tomek69N przydałaby się szara połóweczka.
Wiewiór jest super
47 nieco przyciemny dół, ale jest klimacik
49 chyba bym nieco przesunął w prawo tak by ten chłopak ustawił się w mocnym punkcie
Coś innego:
53 - odrobinę brakuje mi dołu, a byłoby super zdjęcie
54 - robi wrażenie
55 - a jakby tak przyciąć z lewej tuż przed tym uszkodzeniem płatka i poniżej nosa?
z Afryki mam jeszcze parę zdjęć wybranych, ale to moze później, co by monotonnie nie było ale dałeś mi trudne zadanie - wybrać kilka zdjęć z 800 przywiezionych, zeby jak najlepiej pokazać to miejsce...
co do 55 - moze być tak?
Może jeszcze odrobinę mniej góry - tak by zniknął cień dziurek.
Co do Afryki - poczekam, masz z czego wybierać więc musi to potrwać
głupio się przyznać, ale z calej tej mojej wyprawy najbardziej mi się podobają te zdjęcia, które zrobiłam z samolotu... moze dlatego, ze wszystkie inne nie oddaja charakteru miejsca, są jakieś takie... płaskie?
55 - voila!
55 - w wersji pierwszej - przecież kwiaty to zapach, a nie smak
Kris - przecież są też jadalne kwiatki, może nie są to tulipany ale co niektórzy potrafią z nich fajne sałatki robić (przynajmniej ładnie wyglądają - bo nie jadłem ).
Mi się podoba po zmianie
ostatnia seria naprawdę ciekawa
55 - tak jak kris w wersji pierwszej
Piękne zdjęcia, piękne dziewczyny, piękne miejsca. Musze tu zaglądać częściej.
dla mnie też 55 w wersji początkowej, ale jestem otwarta na krytkę i sugestie, dlatego chciałam zobaczyć jak będzie po przycięciu
mphisto - dziękuję pięknie
na dzisiaj - seria księżniczkowa
Hmmm... 57 jakoś tak mi się bardziej by to widziało gdyby modelka nie patrzyła się w obiektyw... Ale to moja sugestywna opinia... I duży plus za 56 ...