anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
Bertone.
Poszukiwacz

Fajne albumowe fotki :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
dejmien
Nowicjusz

dzięki Bertone! :)

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Co do zdjęcia 50 Lajam wszystko napisał i zgadzam się z Nim w 100%
Ostatnie już o wiele lepsze jak juz wspomniał Bartone takie albumowe miło się ogląda :thumbsup:

dejmien
Nowicjusz

Dzięki Paulina :)

dejmien
Nowicjusz

co do 55 to niestety brakło mi miejsca w pokoju... i nie mam innego kadru, a nie chciałem go bardziej cropować, żeby została tylko pani w czarnych włosach, mały i ręka od matki ;)

Bertone.
Poszukiwacz

55 - najlepsze :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Musisz powalczyć z balansem bieli bo strasznie żółto jest. ;)

rabarbar-----
Początkujący

również za 55 :thumbsup:

dejmien
Nowicjusz

Lajam, kurde specjalnie go taki zostawiłem ;) nie wiem dlaczego, ale ja lubię cieplejsze kolory.. a podciąganie saturacją to tak tylko do pewnego momentu..

Rabarbar, Bertone - dzięki!

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

dejmien napisał(a):

Lajam, kurde specjalnie go taki zostawiłem ;) nie wiem dlaczego, ale ja lubię cieplejsze kolory.. a podciąganie saturacją to tak tylko do pewnego momentu..

Jak wolisz. Ale ja bym takich zdjęć nie chciał miec :P