anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
Bertone.
Poszukiwacz

Budowla ciekawa
Widoczek za Tomkiem ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
dejmien
Nowicjusz
ludzik82r
Początkujący

chyba troszkę za blisko tła modelka

Matti-----
Początkujący

To po pierwsze, a po drugie troche zbyt nasycone kolory wedlugo mnie.

dejmien
Nowicjusz

Matti napisał(a):

troche zbyt nasycone kolory wedlugo mnie.

nasycone to praktycznie tylko to drugie jest ;)

acinloop
Nowicjusz

65. Dla mnie spoko :thumbsup:
66 i 67 :smileyarrow: cień nosa nie nazbyt ciekawie się prezentuje na buzi modelki no i wg mnie niepotrzebny cień na tle.

Bertone.
Poszukiwacz

Według mnie to właśnie 65 najlepsze :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
dejmien
Nowicjusz

cień na nosie - no niestety, też m isię nie podoba, ale nie mialem kolejnej lampy, żeby doświetlić twarz.. ale dorobię się jeszcze kiedyś lamp studyjnych ;)

a co do cienia na tle - tutaj to już był zamierzony efekt, chciałem mieć cień skrzydeł i specjalnie tak ułożyłem lampę ;)

dejmien
Nowicjusz

CO? Ciekawość wygrała i MUSIAŁEŚ TO ZOBACZYĆ? :D no dobra, to taki mały chwyt reklamowy :P

... iii przyznam się bez parówki, że '70' to mój pierwszy crop z foto inny od 3x2 :D

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Ostatnie trzy zdjęcia - przeostrzone, skóra jest pomarańczowa. Kadry zupełnie na nie - szczególnie 69, gdzie ramię jest ogromnych rozmiarów, a w rzeczywistości na pewno tak nie jest.

68 i 70 wyglądają na dość przypadkowe kadry.

A i po co ta winieta? Jakaś nowa maniera?
Portret z winietą nie jest automatycznie lepszym portretem. ;)