anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
dejmien
Nowicjusz

68 i 70 nie są przypadkowymi kadrami to po raz, a po dwa nawet gdyby były, to mam rozumieć, że przypadkowe kadry są złe? :rolling_eyes:

Po co winieta? A po to, że mi się tak właśnie podoba. Tobie nie? Przykro mi, nie mam zamiaru przystawać do 'odgórnie' postawionych wytycznych m. in. dotyczących portretu.

Co do ramienia - zrozumiałem, w przyszłości postaram się tego uniknąć.

Przeostrzone? Bo pomniejszone i ponownie wyostrzone, stąd prawdopodobnie ten efekt, gdyż w 'oryginale' tak nie jest. A nie chciałem dodać, aż nadto 'zblurowanych' fot.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

dejmien napisał(a):

68 i 70 nie są przypadkowymi kadrami to po raz, a po dwa nawet gdyby były, to mam rozumieć, że przypadkowe kadry są złe? :rolling_eyes:

Nie przekonują mnie Twoje zdjęcia na których jakaś pani poprawia sobie dekolt i fryzurę.
Takie czynności zazwyczaj wykonuje się podczas przygotowań do kolejnej pozy stąd mam wrażenie, że więcej pstrykałeś niż miałeś pomysłów na ujęcie.

Po co winieta? A po to, że mi się tak właśnie podoba. Tobie nie? Przykro mi, nie mam zamiaru przystawać do 'odgórnie' postawionych wytycznych m. in. dotyczących portretu.

Może troszkę mnie agresji w wypowiedzi. Bardzo Cię o to proszę.

Przeostrzone? Bo pomniejszone i ponownie wyostrzone, stąd prawdopodobnie ten efekt

Uwierz mi na słowo, że DA SIĘ zdjęcie po zmniejszeniu wyostrzyć na tyle, żeby odpowiadało temu co w oryginale. Ty te zdjęcia przeostrzyłeś - troszkę Ci suwaczek za daleko pojechał. ;)

dejmien
Nowicjusz

Lajam napisał(a):

Takie czynności zazwyczaj wykonuje się podczas przygotowań do kolejnej pozy stąd mam wrażenie, że więcej pstrykałeś niż miałeś pomysłów na ujęcie.

Następnym razem nagram wideo z sesji i wtedy potwierdzisz albo i nie swoje wątpliwości, które akurat w tym przypadku są mylne.

Lajam napisał(a):

Może troszkę mnie agresji w wypowiedzi. Bardzo Cię o to proszę.

Ja tutaj agresji nie dostrzegam w swojej wypowiedzi, cóż - znów mamy różne punkty widzenia.

Lajam napisał(a):

Uwierz mi na słowo, że DA SIĘ zdjęcie po zmniejszeniu wyostrzyć na tyle, żeby odpowiadało temu co w oryginale. Ty te zdjęcia przeostrzyłeś - troszkę Ci suwaczek za daleko pojechał. ;)

1. Nie używam do tego suwaczka. 2. Pewnie, że się da - mi najwidoczniej się to nie udało. Albo inaczej, udało się to 'po mojemu' ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

D. - każdy ma prawo do swojej opinii.

Moja jest bliższa Lajamowej.
Niestety nic specjalnego z tej sesji dla moich oczu nie wyszło http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif

dejmien
Nowicjusz

kris napisał(a):

D. - każdy ma prawo do swojej opinii.

Moja jest bliższa Lajamowej.
Niestety nic specjalnego z tej sesji dla moich oczu nie wyszło http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif

Racja, każdy ma prawo. Ale ja tutaj wstawiam zdjęcia, by ktoś właśnie coś podpowiedział, pomógł, doradził... a nie po to, by ktoś dał cukierka za 'dobre' zdjęcie :smileyhappy:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

dejmien napisał(a):

a nie po to, by ktoś dał cukierka za 'dobre' zdjęcie

możesz liczyć na rózgę (vel. parówkę) ode mnie :smileytwisted:

Starosta.
Początkujący

to wrzutka portretowa nie podeszła mi
nie ciekawe pozy - tak jakby niektóre przypadkowe (takie mam wrażenie) http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
lecz ćwicz i może z kolejnej sesji będą ciekawsze kadry ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
dejmien
Nowicjusz

Starosta napisał(a):

to wrzutka portretowa nie za podeszła mi

nie za podeszła :D język polski trudna, uważaj co Kris zaraz paróFę nie wyciągnie :D

a tak ogółem to dzięki, będę dalej pstrykać i was męczyć :smileyhappy:

Starosta.
Początkujący

dejmien napisał(a):

Starosta napisał(a):

to wrzutka portretowa nie za podeszła mi

nie za podeszła :D język polski trudna

oj tak trudna :smileymrgreen:
poprawiłem :P

Pozdrawia Starosta :grin:
oldguest