Podziel się wrażeniami!
Hmm... dość sporo czasu temu zarejestrowałem się na forum, ale nigdy nie było czasu, żeby utworzyć Foto Galerię. Dziś, w tę Sylwestrową noc, w którą jak zwykle można pluć i łapać (oczywiście do momentu picia szampana i robienia fotek "popisom pirotechnicznym") zdecydowałem się ją utworzyć, w celu dowiedzenia się czegoś więcej o mojej fotografii. Liczę, że będziecie krytyczni :smileymrgreen:. Tomek.
Na początek trochę zdjęć z wakacji (Mazury). Zachęcam do oglądania i komentowania
1: Musze przyznać, że te sekundy w których robiłem to zdjęcie, to były sekundy grozy... najpierw nie chciał złapać AF ale w końcu złapał i było tylko - Yest!
2: "Dezeta" żaglówka średnich rozmiarów, taka pływająca "Kobyła" w/g mnie (Pływałem jeszcze na "Omedze" i to zupełnie inna bajka
)
3: Zabawa w portret, na płynącej "Dezecie". Moja inicjatywa
Łabędź wymiata! Gdyby nie pozostałe pływające stworzenia i te molo byłoby wyśmienite ale i tak jest bardzo dobre
P.S
Łatwiej będzie, jeśli ponumerujesz zdjęcia. Łatwiej będzie się orientować przy ocenach
Dzięki, za ocenę Nie rozumiem jednak:P.S
Łatwiej będzie, jeśli ponumerujesz zdjęcia. Łatwiej będzie się orientować przy ocenach
Witam,
dla mnie również z tych trzech zdjęć zdecydowanie 3 - pięknie uchwycony moment.
Łabędź ciekawy, ale wydaje mi się, że balans bieli ustawił się za zimno, można odrobinę ocieplić i rozjaśnić ogólnie całe ujęcie.
Łabędź ciekawy, ale wydaje mi się, że balans bieli ustawił się za zimno, można odrobinę ocieplić i rozjaśnić ogólnie całe ujęcie.
łabędź fajny, tylko, tak jak już pisali poprzednicy, bałagan w tle.
przy kadrowaniu żaglówki pokazalabym mniej wody, a więcej nieba
1. - fajne, podoba mi się najbardziej
2. - za poprzednikami
3. - na portrety to trochę za mocne światło, plus kadrowanie - niepotrzebnie tyle miejsca w górze kosztem uciętej ręki - spokojnie można było kadrować w poziomie
3. I tak wyszło nieźle. Ja jestem na tak.
1. Rzadko możemy wybierać sobie tło. Ja też bym był dumny z tego zdjęcia.
Pozdrawiam
3. I tak wyszło nieźle. Ja jestem na tak.