Podziel się wrażeniami!
Hmm... dość sporo czasu temu zarejestrowałem się na forum, ale nigdy nie było czasu, żeby utworzyć Foto Galerię. Dziś, w tę Sylwestrową noc, w którą jak zwykle można pluć i łapać (oczywiście do momentu picia szampana i robienia fotek "popisom pirotechnicznym") zdecydowałem się ją utworzyć, w celu dowiedzenia się czegoś więcej o mojej fotografii. Liczę, że będziecie krytyczni :smileymrgreen:. Tomek.
Na początek trochę zdjęć z wakacji (Mazury). Zachęcam do oglądania i komentowania
1: Musze przyznać, że te sekundy w których robiłem to zdjęcie, to były sekundy grozy... najpierw nie chciał złapać AF ale w końcu złapał i było tylko - Yest!
2: "Dezeta" żaglówka średnich rozmiarów, taka pływająca "Kobyła" w/g mnie (Pływałem jeszcze na "Omedze" i to zupełnie inna bajka )
3: Zabawa w portret, na płynącej "Dezecie". Moja inicjatywa
Po pół roku znowu trzeba coś dodać, więc zacznijmy. Najpierw wrzutka tego co akurat leżało sobie na pulpicie Wiem, że moje zdjęcia nie umywają się do zdjęć większości forumowiczów, no ale cóż. Takie życie, na kredycie
13 - bardzo ładna -
Dwa pozostałe .... ot tak dwa zdjęcia
Wystarczyło jedna wstawić bo kadry podobne
Bardzo chciałem wstawić 3 zdjęcia
Pozatym tak jak napisałem to były czyste wrzuty z pulpitu bo wszystko inne mam na laptopie
Dzięki Bertone
takie słodziaki, jak na ostatnich, to można oglądać
nawet seriami
nie masz więcej z 13?
13-zacnie ci wyszła
nastepnym razem jak bedzie robic takie foty zapodaj zraszaczem jakies kropelki-efekt bedzie tez genialny pozdro
nie będę oryginalna, 13 bardzo fajna GO, fajne miękkie światło, wszystko jak najbardziej na tak
13-zacnie ci wyszła
nastepnym razem jak bedzie robic takie foty zapodaj zraszaczem jakies kropelki-efekt bedzie tez genialny pozdro
12,13 podobaja mi sie najbardziej
co do kotow nigdy nie bede obiektywna-przesliczny maluszek
martha dzieki
13 - rózyczka bardzo mi się poodoba, dobre delikatne kolorki
a z kocich to 15 lepsza takie beztroskie