anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dla Bertone - coś innego.

profile.country.en_GB.title
Toxek.
Początkujący

Dla Bertone - coś innego.

Hmm... dość sporo czasu temu zarejestrowałem się na forum, ale nigdy nie było czasu, żeby utworzyć Foto Galerię. Dziś, w tę Sylwestrową noc, w którą jak zwykle można pluć i łapać (oczywiście do momentu picia szampana i robienia fotek "popisom pirotechnicznym") zdecydowałem się ją utworzyć, w celu dowiedzenia się czegoś więcej o mojej fotografii. Liczę, że będziecie krytyczni :smileymrgreen:. Tomek.

Na początek trochę zdjęć z wakacji (Mazury). Zachęcam do oglądania i komentowania :)

1: Musze przyznać, że te sekundy w których robiłem to zdjęcie, to były sekundy grozy... najpierw nie chciał złapać AF ale w końcu złapał i było tylko - Yest! :)
2: "Dezeta" żaglówka średnich rozmiarów, taka pływająca "Kobyła" w/g mnie :) (Pływałem jeszcze na "Omedze" i to zupełnie inna bajka :))
3: Zabawa w portret, na płynącej "Dezecie". Moja inicjatywa :)

47 ODPOW. 47
Toxek.
Początkujący

Po pół roku znowu trzeba coś dodać, więc zacznijmy. Najpierw wrzutka tego co akurat leżało sobie na pulpicie :D Wiem, że moje zdjęcia nie umywają się do zdjęć większości forumowiczów, no ale cóż. Takie życie, na kredycie :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

13 - bardzo ładna - :thumbsup: :c4
Dwa pozostałe .... ot tak dwa zdjęcia :c20
Wystarczyło jedna wstawić bo kadry podobne :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Toxek.
Początkujący

Bardzo chciałem wstawić 3 zdjęcia :D
Pozatym tak jak napisałem to były czyste wrzuty z pulpitu bo wszystko inne mam na laptopie :D
Dzięki Bertone :thumbsup:

norobob
Początkujący

takie słodziaki, jak na ostatnich, to można oglądać

nawet seriami :)

nie masz więcej z 13?

pablo_duch
Początkujący

13-zacnie ci wyszła :c4
nastepnym razem jak bedzie robic takie foty zapodaj zraszaczem jakies kropelki-efekt bedzie tez genialny :c20 pozdro

jmw.w-----
Nowicjusz

nie będę oryginalna, 13 bardzo fajna :thumbsup: GO, fajne miękkie światło, wszystko jak najbardziej na tak :thumbsup: :)

Toxek.
Początkujący

13-zacnie ci wyszła :c4
nastepnym razem jak bedzie robic takie foty zapodaj zraszaczem jakies kropelki-efekt bedzie tez genialny :c20 pozdro

Nie mam zraszacza..., gdzieś mi wcięło. Próbowałem z tym. Chciałem to jakoś ręką rozposzyć ale były za duże krople. :)
jmw.w, pablo_duch, norobob dzięki za wizytę :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

12,13 podobaja mi sie najbardziej

co do kotow nigdy nie bede obiektywna-przesliczny maluszek :c20

Toxek.
Początkujący

martha dzieki :thumbsup:

oldguest
Początkujący

13 - rózyczka bardzo mi się poodoba, dobre delikatne kolorki :P

a z kocich to 15 lepsza ;) takie beztroskie :)