Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających !
Większość użytkowników ma już galerię - też postanowiłem dołączyć do tego grona:) Zawsze będzie można się czegoś ciekawego dowiedzieć o swoich fotkach. Wszelkie komentarze pozytywne i negatywne mile widziane No to zaczynamy ...
kolejne 3
Chcialbym skomentowac wszyszkie ale troche ich duzo wiec ogranicze sie do ostatnich 6.
28. Fajne GO na dole zdjecia; niestety nieciekawa kompozycja; cien(?) w lewym gornym rogu. Jezeli to roslo w doniczce, to mysle, ze pokusilbym sie chociaz troche ja pokazac, ucinajac tym samym z gory, ktora nic nie wnosi.
29. Niestety poruszone i centralnie
30. Nawet kompozycyjnie OK, mamy swiatlo i cienie, jednak jakos nie moge dobrac do tego zdjecia tematu co chciales pokazac?
31. Plus za ostrosc i oczy, minus na kadr. Powinno byc bardziej w lewo. Staramy sie zostawic wiecej miejsca na zdjeciu, po stronie, w ktora patrzy nasz model.
32. Balagan w kadrze, ucieta raczka, niewidoczna nozka, za ostre cienie
33. Przeszkadza mi drzewo, lepiej chyba gdyby bylo widac dlon ktora sie opiera, a tak to jest uciete za blisko lokcia; przepalone; w takich sytuacjach powinnismy zmniejszyc czas lub zwiekszyc przyslone i doswietlac twarz jakas blenda lub fleszem z dyfuzorem
Pozdrawiam
31, 33 sympatyczne
Zacznę od tego co mi się nie podoba Zdjęcie nr 24 moim zdaniem jest bardzo słabe technicznie i nie nadaje się do prezentacji. Głównie za sprawą przepaleń i ostrego światła. Trzeba było się posiłkować lampą.
Żeby nie było, że tylko wybrzydzam, to powiedzieć co mi się też podoba. Otóż zdjęcie nr 2 ma w sobie "coś", co przykuwa moją uwagę. Fajnie też portretujesz dzieciaczka.
A tak w ogóle to witam krajana, bo ja z Jasła jestem
witsu, norobob, marcindloza Dziękuję za komentarze
A tak w ogóle to witam krajana, bo ja z Jasła jestem
Z przyjemnością obejrzałem Twoje zdjęcia - oby tak dalej
31, 36 - moim zdaniem najlepsze
mama kuby, Bertone
już resztki starych fotek trzeba będzie się postarać o nowe
37, 39 bardzo fajne dwa kadry
przejrzałem od początku i tak
18, 22, 25, 31 podobają się
38 fotka taka soba w pisze o niej dlatego ze sam kiedys taka wykonałem tyle ze w makro
napisz mi jak sprawuje się maf 24 2,8 ...