anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dominik Szczygieł - moje piksele :)

profile.country.pl_PL.title
dszczygiel
Poszukiwacz

Dominik Szczygieł - moje piksele :)

Witam wszystkich odwiedzających !

Większość użytkowników ma już galerię - też postanowiłem dołączyć do tego grona:) Zawsze będzie można się czegoś ciekawego dowiedzieć o swoich fotkach. Wszelkie komentarze pozytywne i negatywne mile widziane :) No to zaczynamy ...

49 ODPOW. 49
dszczygiel
Poszukiwacz
marcindloza
Początkujący

Chcialbym skomentowac wszyszkie ale troche ich duzo wiec ogranicze sie do ostatnich 6.
28. Fajne GO na dole zdjecia; niestety nieciekawa kompozycja; cien(?) w lewym gornym rogu. Jezeli to roslo w doniczce, to mysle, ze pokusilbym sie chociaz troche ja pokazac, ucinajac tym samym z gory, ktora nic nie wnosi.
29. Niestety poruszone i centralnie
30. Nawet kompozycyjnie OK, mamy swiatlo i cienie, jednak jakos nie moge dobrac do tego zdjecia tematu :P co chciales pokazac?
31. Plus za ostrosc i oczy, minus na kadr. Powinno byc bardziej w lewo. Staramy sie zostawic wiecej miejsca na zdjeciu, po stronie, w ktora patrzy nasz model.
32. Balagan w kadrze, ucieta raczka, niewidoczna nozka, za ostre cienie
33. Przeszkadza mi drzewo, lepiej chyba gdyby bylo widac dlon ktora sie opiera, a tak to jest uciete za blisko lokcia; przepalone; w takich sytuacjach powinnismy zmniejszyc czas lub zwiekszyc przyslone i doswietlac twarz jakas blenda lub fleszem z dyfuzorem

Pozdrawiam :)

norobob
Początkujący

31, 33 sympatyczne

witsu------
Początkujący

Zacznę od tego co mi się nie podoba ;-) Zdjęcie nr 24 moim zdaniem jest bardzo słabe technicznie i nie nadaje się do prezentacji. Głównie za sprawą przepaleń i ostrego światła. Trzeba było się posiłkować lampą.
Żeby nie było, że tylko wybrzydzam, to powiedzieć co mi się też podoba. Otóż zdjęcie nr 2 ma w sobie "coś", co przykuwa moją uwagę. Fajnie też portretujesz dzieciaczka.
A tak w ogóle to witam krajana, bo ja z Jasła jestem :-)

dszczygiel
Poszukiwacz

witsu, norobob, marcindloza Dziękuję za komentarze :)
A tak w ogóle to witam krajana, bo ja z Jasła jestem :-)

A no faktycznie nie daleko :) mam nawet rodzinę w Jaśle :) Pozdrawiam :)

trójka :)

Bertone.
Poszukiwacz

Z przyjemnością obejrzałem Twoje zdjęcia - oby tak dalej :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

31, 36 - moim zdaniem najlepsze

dszczygiel
Poszukiwacz

mama kuby, Bertone :c22 :c22

już resztki starych fotek :) trzeba będzie się postarać o nowe :c8

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

37, 39 bardzo fajne dwa kadry :thumbsup:

ludzik82r
Początkujący

przejrzałem od początku i tak :)

18, 22, 25, 31 podobają się :)

38 fotka taka soba w pisze o niej dlatego ze sam kiedys taka wykonałem tyle ze w makro :)

napisz mi jak sprawuje się maf 24 2,8 ...