anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

elkon

profile.country.pl_PL.title
watory
Początkujący

elkon

witam, mam 15 lat i sony alfę 200 + kit + heliosa 58mm f/2 ;) fotografuję od początku czerwca 2009 - czyli od momentu stania się szczęśliwą posiadaczką alfy mojej. wcześniej miałam jakieś tam próby zabawy w fotografię, ale niestety 3megapikselowy kompakt trochę to uniemożliwiał. jako, że powoli zastanawiam się nad związaniem z fotografią swojej przyszłości daję wam do oceny kilka zdjęć ;)

jeżeli komuś chciałoby się wystosować parę rad do hot-piętnastki to z góry dziękuję :D

36 ODPOW. 36
watory
Początkujący
Szczupic
Użytkownik

Witamy :)
na początek polecam zapoznać się z tym tematem http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=32&t=2390
Będzie wszystkim łatwiej przeglądać Twoją galerie :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
Melanie------
Początkujący

no wlasnie 😜
ale ja juz ocenie tak ogolnie, swietne portrety robisz :)
i zycze wiecej takich udanych zdjec ;)

watory
Początkujący
Szczupic
Użytkownik

Od razu lepiej :)
Co do fotek to jak na początek bardzo fajne :c4 czekam na następne bo widzę że będzie na co popatrzeć :thumbsup:

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
BuBu__
Początkujący

przyjemne portrety, 7 szczególnie przykuła moja uwagę, naprawdę ładna :c4

lejdi_m
Początkujący

Bardzo mi się podobają. Tak jak BuBu - 7, a poza tym jeszcze 1.
PS też mam alfę od czerwca :D

Aniqa.
Poszukiwacz

Bardzo fajne zdjęcia :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Zacne portrety! :c4
Jeszcze parę takich i zostanę Twoim fanem bez dwóch zdań ;)