Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam swoje zdjęcia Większa część była wykonywana jeszcze 300, przez ostatni rok. Jestem początkujący w fotografii, więc proszę o szczere komentarze, uwagi, porady, etc.
Proszę nie sugerować się nazwą pliku lecz komentarzem do niego.
Poprawka.
Wydaje mi się, że lepiej po poprawce
Enzo napisał(a):
Podróżowałem z grupą i z przewodnikiem co oznacza bieganie za nim
A tego już nie - Nawet najbardziej prymitywne programy do obróbki zdjęć, pozwalają "wyprostować" zdjęcie, więc takie tłumaczenia, odpadająEnzo napisał(a):
mogą też być krzywe za co przepraszam
Jak zapowiadałem kolejna wrzutka.
ze zdjęć z Parku Narodowego Jezior Plitwickich (Chorwacja), tylko 155 jest
152 białe niebo mogłeś chociaż inaczej wykadrować
153 było by , ale te buty w pr. górnym rogu
154 , fajne buty, ale nie o to chyba chodziło
Tadeusz napisał(a):
A tego już nie - Nawet najbardziej prymitywne programy do obróbki zdjęć, pozwalają "wyprostować" zdjęcie, więc takie tłumaczenia, odpadająEnzo napisał(a):
mogą też być krzywe za co przepraszam
153 najbardziej przypadło do gustu
Mnie się najbardziej podoba 155, choć troche te badylki na 1 planie przeszkadzaja, ale rozumiem, nie dało się inaczej? Kadr ładny
153 - choć minimalnie górę bym odciął (żeby tego turystę w PG wyeliminować)
152 - niebrzydka widokówka, choć z tym niebem faktycznie... ale kolorki boskie (z tego co pamiętam, tam chyba faktycznie tak wygląda...)
154 - Nie wiem co chciałeś pokazać
tak tak 153 tak jak lubie bardzo podobają mi się takie zdjęcia, tylko te nogi w rogu.. mogłeś to poprawić choćby kadrując zdjęcie ja trochę to podstemplowałem tak jak bym to widział wyszło jak wyszło, nie jestem jeszcze jakoś bardzo douczony zobacz
154 i po co te buty może kwadrat
152 i 155 i tyle
Dzięki za wskazówki. Tym razem przed wrzutą przyjrzałem się zdjęciom i kilka z nich odpowiednio (tak myślę) skadrowałem. Kilka krajobrazów z Bośni i Hercegowiny.
Przyjemne foteczki
Kolejna część z mojego wyjazdu.