anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FOTO KLUB - I Plener Sony - Gołuchów

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

FOTO KLUB - I Plener Sony - Gołuchów

tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie :thumbsup:

na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu :D

od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
:c10

brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Wujek cieta riposta? :D jezeli chodzi o mnie to zdjecia Krisa bardziej przemawiaja do mnie.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

KarolC napisał(a):

Nie wiem co Wy widzicie w zdjęciu użytkownika Starosta dla mnie nie ma nic w nim szczególnego.

Karolu, mam do Ciebie prośbę. Pozwól nam interpretować zdjęcia na nasz własny sposób.
A jeśli krytykujesz czyjeś prace widziałbym w tym więcej argumentacji.

KarolC napisał(a):

To tak od kogoś kto fotografuje ptaszki. Żelazne ptaszki ;)

Zapraszam Cię do założenia własnej galerii w Foto Galerii.
Chętnie obejrzę Twoje prace. :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

KarolC napisał(a):

Jako amator w fotkach które Wy robicie powiem tak. Nie wiem co Wy widzicie w zdjęciu użytkownika Starosta dla mnie nie ma nic w nim szczególnego.

widzę że znów zaczynasz...
a co do wyżej wspomnianego zdjęcia podoba się nam (a przynajmniej mi) bo jest fajne światło, fajna plastyka, kadr, noi lampka uwieczniona na zdjęciu tez jest niczego sobie...

KarolC
Początkujący

Ludzie! Bez nerwów. Napisałem to jako amator w tych klimatach i zaznaczyłem, że to chodzi o moją ocenę tych zdjęć. Nie twierdzę, że zdjęcia Starosty jest złe, brzydkie itp. Ja osobiście nie widzę w nim nic szczególnego. Tylko tyle :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

KarolC napisał(a):

Ludzie! Bez nerwów. Napisałem to jako amator w tych klimatach i zaznaczyłem, że to chodzi o moją ocenę tych zdjęć. Nie twierdzę, że zdjęcia Starosty jest złe, brzydkie itp. Ja osobiście nie widzę w nim nic szczególnego. Tylko tyle :)

tak jak Lajam napisał załóż galerie wtedy i my będziemy mogli jako amatorzy w Twoich klimatach skomentować zdjęcia...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Panowie :flushed:

Bardzo proszę: STOP dalszym dyskusjom. Już wystarczy :smileytwisted:

Animavillis
Początkujący

kamil1114 napisał(a):

Widzę że plener można zaliczyć do udanych :thumbsup:

Jak najbardziej. W szczególności osoby poczatkujące (ale myślę, że i osoby zajmujące sie fotografią dłużej) mogły się wiele nauczyć. Możliwość podpięcia KAŻDEGO obiektywu, próby mniej lub bardziej udane. (teraz widzę jakie błęd popełniłam przy różnych 'opcjach')
Życzliwa pomoc innych, wspólna nauka, wiele cennych rad. Jestem do przodu o dobrych parę miesięcy pstrykania.
Polecam kazdemu i niech kazdy kto nie był żałuje. ;)

wratislavian
Początkujący

Lajam napisał(a):

INFORMACJA TECHNICZNA DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA Z IDC

Bardzo proszę żeby wszystkie osoby przeskanowały swoje karty pamięci programem antywirusowym. Zróbcie to dla bezpieczeństwa, niektóre komputery jakie nam udostępniono na sali konferenyjnej były zainfekowane (mój Pendrive tego doświadczył, ale już zdrowy :thumbsup: ).

no, sporo walczyłem z tym virusem. nie mogłem zgrać zdjęć...

Animavillis
Początkujący

Właśnie przeskanowałam karte. 2 wirusy :rolling_eyes:

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/noel.gif
Po co te spory w galerii??

Co do zdjęć krisa:
Muszę przyznać ze kris umie pokazać każde miejsce w dobrym świetle i oświetleniu ;)
Fajne zdjęcia :thumbsup: