Podziel się wrażeniami!
tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie
na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu
od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....
Wujek cieta riposta? jezeli chodzi o mnie to zdjecia Krisa bardziej przemawiaja do mnie.
KarolC napisał(a):
Nie wiem co Wy widzicie w zdjęciu użytkownika Starosta dla mnie nie ma nic w nim szczególnego.
KarolC napisał(a):
To tak od kogoś kto fotografuje ptaszki. Żelazne ptaszki
KarolC napisał(a):
Jako amator w fotkach które Wy robicie powiem tak. Nie wiem co Wy widzicie w zdjęciu użytkownika Starosta dla mnie nie ma nic w nim szczególnego.
Ludzie! Bez nerwów. Napisałem to jako amator w tych klimatach i zaznaczyłem, że to chodzi o moją ocenę tych zdjęć. Nie twierdzę, że zdjęcia Starosty jest złe, brzydkie itp. Ja osobiście nie widzę w nim nic szczególnego. Tylko tyle
KarolC napisał(a):
Ludzie! Bez nerwów. Napisałem to jako amator w tych klimatach i zaznaczyłem, że to chodzi o moją ocenę tych zdjęć. Nie twierdzę, że zdjęcia Starosty jest złe, brzydkie itp. Ja osobiście nie widzę w nim nic szczególnego. Tylko tyle
Panowie
Bardzo proszę: STOP dalszym dyskusjom. Już wystarczy :smileytwisted:
kamil1114 napisał(a):
Widzę że plener można zaliczyć do udanych
Lajam napisał(a):
INFORMACJA TECHNICZNA DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA Z IDC
Bardzo proszę żeby wszystkie osoby przeskanowały swoje karty pamięci programem antywirusowym. Zróbcie to dla bezpieczeństwa, niektóre komputery jakie nam udostępniono na sali konferenyjnej były zainfekowane (mój Pendrive tego doświadczył, ale już zdrowy ).
Właśnie przeskanowałam karte. 2 wirusy
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/noel.gif
Po co te spory w galerii??
Co do zdjęć krisa:
Muszę przyznać ze kris umie pokazać każde miejsce w dobrym świetle i oświetleniu
Fajne zdjęcia