anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

fotoamator-ka - dla odmiany-badylki

profile.country.pl_PL.title
fotoamator-ka
Początkujący

fotoamator-ka - dla odmiany-badylki

Stało się, raz kozie śmierć :smileyredface:
Postanowiłam pokazać trochę moich prób fotografowania i posłuchać waszych rad i opinii. Krytyki sie nie boję i mam nadzieję, że z Waszą pomocą będę robić lepsze fotki ;)

Na początek wrzucam kilka "starych" zdjęć, robionych A100

251 ODPOW. 251
fotoamator-ka
Początkujący

Witam po dłuuuugiej przerwie :)

Powoli wracam do normalności. Jakoś przeżyliśmy ten "gipsowy czas".
Żeby było śmieszniej to jeszcze mój 16-letni syn skręcił nogę w kostce i tez miał gips przez 3 tygodnie - fatum jakieś psiakość :rolling_eyes:
Wiktoria ma już zdjęty gips (syn też) i uczy sie chodzić.
A ja.... znów sie uczę trzymać aparat w rękach... ech...

Dziś wyszliśmy sie przewietrzyć i próbowałam cos focić ale nie jest łatwo uziemić 2,5 letnie dziecko w wózku i szukać ciekawych kadrów. Córka chciała chodzić, więc za rączki prowadzać ją musialam....
Dlatego o wyrozumiałość proszę ;)

fotoamator-ka
Początkujący

a tu.... miało być fajnie a w ostatniej chwili mi się owad za platek schował... wrrrrrrr

Aniqa.
Poszukiwacz

33 i 35 fajne :thumbsup:
I życzę wielu udanych kadrów po tej przymusowej przerwie :)

doslav.
Poszukiwacz

Witam po nieobecności długiej! :) Fajnie, że sytuacja opanowana i wszystko się dobrze skończyło :thumbsup:
Widać (gdzieś między linijkami) pęd do nowych zdjęć ;) A trzy ostatnie udane... Robale już zasuwają - jak widać więc i na nas czas :D

fotoamator-ka
Początkujący

Aniqa, doslav - dzięki :)
Pęd jest, oj jest, tym bardziej że za oknem pięknie. Gdybym tak mogła jeszcze z domu się sama wyrwać........ 8-)
A podczas "przerwy" sklep mój zaprzyjaźniony odwiedziłam i zakupiłam wężyk i gripka :D
Zadowolonam jak nie wiem co :D

pablo_duch
Początkujący

ostatnie trzy podobaja mi sie :c4

fotoamator-ka
Początkujący
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Witaj.
38 - jak najbardziej na "tak"
37 - nie za bardzo (może przez ten cień, albo przez to, że Mała spogląda w dół...)
36 - to nie moje tematy, nie znam się więc się nie wypowiem
pzdr

fotoamator-ka
Początkujący

sg_cezar - dzieki za odwiedziny i pozostawione słowo :)
Moje dziecko niestety rzadko w obiektyw patrzy, uparta bestyjka ;) A na tym zdjęciu zrobila minkę którą u niej lubię dlatego dla mnie ta fotka "ma to coś" ;)

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Moje dziecko niestety rzadko w obiektyw patrzy, uparta bestyjka ;)

Zaczynam mieć to samo...
A na tym zdjęciu zrobila minkę którą u niej lubię dlatego dla mnie ta fotka "ma to coś" ;)

To jest chyba problem wszystkich tych, którzy fotografują swoich bliskich. Podchodzimy do zdjęć bardzo emocjonalnie przez co poziom samokrytycyzmu bardzo opada :D .Udaje się nam "złapać" sytuacje, gesty lub miny, które w naszym mniemaniu są wyjątkowe, lecz niestety "oglądacze" nie są w stanie tego zrozumieć. To nie oznacza oczywiście, że zdjęcie jest złe - to jedynie oznacza, że ja nie dostrzegam w niej "tego czegoś".
Pozdrawiam