Podziel się wrażeniami!
No wiec wróciłem z elektrowni. Miała być Mika Urbaniak ale niestety się była rozchorowała.
A że wnętrza starej elektrowni są naprawdę fajne zrobiłem kilka zdjątek. Do tego na małej scenie zagrał i zaśpiewał zespół Me, myself and I więc też im się dostało po oczkach
Z góry przepraszam za te gwiazdki ale chciałem wypróbować filtr. Zapraszam do oglądania.
industrial bardzo fajny.
Ciąg dalszy. Ale to wszystko na dziś. Jutro rano do Krakowa, mam nadzieję że nie będzie padało. Dobranoc.
Ciąg dalszy moich próbek. Tym razem już "po"wakacyjne
Mostar! duuuuży +
ale czemu taki małe te foty?
Witam serdecznie
Co my tu mamy?
1ka totalne rozmazanko, nie wiadomo gdzie ostrość, przestrzeń dokoła ogromna a niewiele wnosi do zdjęcia.
2ka Nie wiem o co tu chodzi. Jeśli to ilustracja do podręcznika małego technika to OK
3ka w zasadzie jak 2ka
4ka dość ciekawa choć w otoczeniu tych snujących się postaci jest zbyt wiele innych elementów odciągających uwagę
5ka straszny bałagan w kadrze
6ka jak wyżej
7ka dobrze ujęty moment ale kadr do niczego. zamiast pokazać gdzie skacze ludek pokazałeś co jest nad nim.
8ka zbyt centralny kadr + kawałek głowy z lewej
9ka źle wykadrowane, roślinki na pierwszym planie
Próbuj dalej a w międzyczasie polecam coś o kompozycji: http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_fotografii_kompozycja/id/172/page/1#content
wlasnie zbyt male ,by pocieszyc oko tymi fotkami
jak dla mnie 7 i 9 fajne
Moim skromnym zdaniem najlepsze jest 0002.
Dziękuję za konstruktywną krytykę. Dużo pracy przedemną.
Creatoor dziękuję za artykuł. Zastosuję się do zaleceń.