anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gegra71 - koty

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Gegra71 - koty

Witam wszystkich :)
Proszę o opinie i z góry dziękuję i pozdrawiam.

380 ODPOW. 380
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

gegra71 napisał(a):

Dzięki panowie za opinie i nie spodziewałem się tak dobrego przyjęciach moich fotek zresztą bardzo długo nie mogłem się zdecydować (odważyć) żeby coś tu wrzucić widząc wasze fotki.

Możesz mi wierzyć - nie masz się czego wstydzić :smileythumbsup: Ostatnia seria świetna...

Bertone.
Poszukiwacz

SZOK :shock: :shock: :shock:
:flushed:
Najbardziej 11 :thumbsup:
Reszta zresztą też :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Aniqa.
Poszukiwacz

Witam
Fajne zdjęcia,fajne kadry,pogratulować :thumbsup:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Bardzo przyjemna galeria i bardzo dobre wejście :thumbsup:
Ostanie wejście wszystkie trzy in plus :c4

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Wiewióra (bo 10 to wiewióra prawda ?) bardzo fajna ;) takie niedyskretne pytanie - z jakich szkieł korzystasz ?

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Wiewióra (bo 10 to wiewióra prawda ?) bardzo fajna ;) takie niedyskretne pytanie - z jakich szkieł korzystasz ?

Michał niestety nie wiem, co to za zwierz a jak wiewiórka to nie nasza krajowa tylko z wysp kanaryjskich żyje tego ogrom w skałach wulkanicznych na plażach.
A co do obiektywów dodałem do stopki pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie.

colorful-----
Początkujący

wiewiórka to to nie jest, raczej jakiś suseł :) ale zdjęcie piękne :thumbsup:

do ważki też nie mam zastrzeżeń :)

gorzej imho z koniem - szkoda, że zdecydowałeś się na taki nietypowy kadr, bo dużo tu niepotrzebnego nosa poniżej oka, a szkoda ucha które nie znalazło się w kadrze - kon przypomina mi w takim ujęciu bezksztaltną masę z okiem :(

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

no Ela ma racje to nie jest wiewiórka bardziej mi przypomina te zwierzaki z bajki tylko jak one się nazywały :c7

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

wiewiórka to to nie jest, raczej jakiś suseł :) ale zdjęcie piękne :thumbsup:

do ważki też nie mam zastrzeżeń :)

gorzej imho z koniem - szkoda, że zdecydowałeś się na taki nietypowy kadr, bo dużo tu niepotrzebnego nosa poniżej oka, a szkoda ucha które nie znalazło się w kadrze - kon przypomina mi w takim ujęciu bezksztaltną masę z okiem :(

Witam tak patrzę na tego konia i muszę stwierdzić, że masz rację dzięki za odwiedziny i uwagi i zapraszam ponownie.
No to coś innego teraz.

doslav.
Poszukiwacz

Przy takich dynamicznych zdjęciach warto chyba pokombinować z czasem otwarcia migawki. Najbardziej mi osobiście podoba się 15-ka gdzie wrażenie ruchu potęgują jeszcze lekko rozmazane koła quada... A rozmazały się zapewne dlatego, że czas był najdłuższy (1/320 chyba?). Na pozostałych koła zostały całkowicie zamrożone.
Ogólnie udana seria z wyraźnym wskazaniem na ostatnie zdjęcie. Moim zdaniem przynajmniej ;)