Podziel się wrażeniami!
No tak. Zenit jakoś lepiej mi leżał. Albo mniej wiedziałem.
Na razie wszystko z jpg-ów. RAWy wejdą do obróbki jak lepiej poznam aparat.
Patrzę na nazwy plików i wychodzi co dziesiąte zdjęcie... Będzie co setne kiedyś pewnie.
Zdjęcia okropne. Dawno mnie tutaj nie było, ale jak tylko zobaczyłem te zdjęcia to aż mnie zemdliło.
to nie patrz.
Post edytowany:
Usunięto treści nie związane z tematem.
Dość ironiczne te twoje komentarze Zastanów się dobrze zanim coś napiszesz.KarolC napisał(a):
Zdjęcia okropne. Dawno mnie tutaj nie było, ale jak tylko zobaczyłem te zdjęcia to aż mnie zemdliło.
Mam prawo wydawać taką opinię jaka mi się podoba. Jeżeli zdjęcia przyprawiają mnie o mdłości to mam prawo to powiedzieć. Coś jeszcze?
KarolC napisał(a):
Hmm. Artystą Fotografem to ja może nie jestem, ale co mi tam I tak mam aparat po to, żeby robić zdjęcia.
Mimo wszystko dziękuję za wpisy. Dawno tu nie zaglądałem.
IMHO aby w sposób interesujący pokazać mgłę na fotografii to musisz jeszcze trochę poćwiczyć. Trochę rannego wstawania cię czeka.
Pyzik napisał(a):
IMHO aby w sposób interesujący pokazać mgłę na fotografii to musisz jeszcze trochę poćwiczyć. Trochę rannego wstawania cię czeka.
Seria próbek plenerowych. Co można by poprawić?
23 najlepsze! 24 troszkę za ciemne ale ma to 'coś' a 25 to nie za bardzo coś... nie wiem co chciałeś na tym pokazać
pozdrawiam,
Damian!