anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

JacobK - Moja galeria:)

JacobK
Początkujący

JacobK - Moja galeria:)

Oceniajcie, krytykujcie, doradzajcie, pocieszajcie, polecajcie :)

33 ODPOW. 33
JacobK
Początkujący

Masz więcej?

Jasne ze tak :D Przecież nie kazał bym młodym stać na 15stopniowym mrozie dla 1 zdjecia :smileyhappy:

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

:thumbsup: Wrzuć jeszcze jakieś ciekawe. Bardzo lubię ślubne z jajem.

profile.country.pl_PL.title
lowicka
Początkujący

Mi się mewa podoba mimo tych uciętych skrzydeł - jakoś nie wydają mi się one za bardzo istotne, i tak są poza ostrością... Bo ona tak uroczo spogląda w stronę odbiorcy :)

Style-----
Nowicjusz

Jak dla mnie to duży plus za 6. Podoba mi się tylko nie wiem czy nie lepiej by było bez winiety.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

ślubny to krzywo że aż strach... i ta winieta :rolling_eyes: trochę przesadzona moim zdaniem
ptaszek z pociętym skrzydełkiem trochę ciemnawy
kwiatek najlepszy :thumbsup:

JacobK
Początkujący

:c1 Wrzuć jeszcze jakieś ciekawe. Bardzo lubię ślubne z jajem.

dobrze mamo ! :D
Ale co za dużo to nie zdrowo, Ślubnych jeszcze trochę uświadczycie :smileyrolleyes:

dejmien
Nowicjusz

9 - za ciemno, kadr taki sobie...
10 - za mocno lampą... uświadom sobie, że lampy najlepiej się używa żeby doświetlać coś/kogoś, a nie oświetlać...
11 - winieta winietą, ale mogłeś jej przynajmniej tak użyć, żeby nie 'wjechać' na głowy i ręce... lekka przesada - pomimo tego, że jestem miłośnikiem winiet.

JacobK
Początkujący

dejmien napisał(a):

11 - winieta winietą, ale mogłeś jej przynajmniej tak użyć, żeby nie 'wjechać' na głowy i ręce... lekka przesada - pomimo tego, że jestem miłośnikiem winiet.

nie no naprawde...? czytaj opis :c27 a zrozumiesz ze to na zyczenie klienta jest taka.

dejmien napisał(a):

10 - za mocno lampą... uświadom sobie, że lampy najlepiej się używa żeby doświetlać coś/kogoś, a nie oświetlać...

lampa nie była bezpośrednio.. wiem co robie

Creatoor
Początkujący

7-ka wszystko było by ok. gdyby nie te paskudne drzwi post komuna z lewej
8-ka jakaś dziwna pod względem kadru, i tło brzydkie. Dziwnie oświetlona scena, mam wrażenie, że obraz jest płaski, brak mu głębi.
9-ka zdecydowanie za ciemna