anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kamil1114 - fotki

kamil1114
Początkujący

kamil1114 - fotki

Niestety , rzadko kiedy mam okazję zrobić jakieś ciekawe zdjęcie , więc galeria będzie rzadko uzupełniana. Już raz założyłem galerię , ale w moim temacie rozpisali się profesjonaliści i mój temat został przeniesiony do działu ABC fotografowania ( viewtopic.php?f=30&t=1905) , żeby inni mogli się też coś dowiedzieć z tych wspaniałych wykładów.

Poniżej zdjęcie zrobione , tak przypadkiem:

1.JPG

62 ODPOW. 62
kamil1114
Początkujący

Dziękuję za wszystkie komentarze. Tak zdjęcia są troszkę poruszone i krzywe , ale robiłem je na 300 mm i ciężko jest utrzymać aparat prosto tym bardziej że wszyscy mnie popychali. Następnym razem postaram się bliżej dojść.

kamil1114
Początkujący

Kolejne zdjęcie (moje pierwsze z "makro fotografii")
28.JPG

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

a dlaczego tak prawie że centralnie?

kamil1114
Początkujący

Taki mam nawyk. Słyszałem o zasadzie złotego podziału , ale nie umiem jej zastosować , nie umiem inaczej zrobić zdjęcia :(

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

mozesz zawsze wykadrowac po

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Przykro mi ale dla mnie to foto bardzo na nie, zbyt mały ten pajączek, myślę, że śmiało mogłeś podejśc bliżej, przy okazji rozmyło by się nieciekawe tło, o kadrowaniu nie wspominając, ale może da się foto odratować? gdyby właśnie w jakims programie wykadrować czy coś

Melanie------
Początkujący

probuj dalej ;)

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Widać tam (ledwo, ledwo ale widać) piękna, regularną pajęczynę ;) Wystarczy następnym razem spojrzeć pająkowi w oczy :)
Z bliska :D

Z bardzo bliska :nauseated_face:

Melanie napisał(a):

probuj dalej ;)

Otóż to! :smileythumbsup:

kamil1114
Początkujący

Dziękuję za rady , w najbliższym czasie spróbuję je zastosować.

kamil1114
Początkujący

Proszę o ocenę zdjęć :)

DSC03307.JPG

DSC03331.JPG

DSC03658.JPG