Podziel się wrażeniami!
Na początek ode mnie kilka zdj. z akcentami jesieni. Jak na razie to robione z kitowym obiektywem 18-70
fot.1 :smileyarrow:" target="_blank
fot.2 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 (wariant II) :smileyarrow:" target="_blank
fot.4 :smileyarrow:" target="_blank
Cześć
Ciekawa galeria , wręcz bardzo ciekawa ...
Zamiast zdjęć , linki i dyskusja
Grzechosław W fotografii nie tylko treść zdjęcia ma być brana pod uwagę, również takie czynniki jak jakość, odwzorowanie detali są ważne.
krikus napisał(a):
Grzechosław W fotografii nie tylko treść zdjęcia ma być brana pod uwagę, również takie czynniki jak jakość, odwzorowanie detali są ważne.
Zdj. ma charakter testowy, proszę nie doszukiwać się w nim jekiegoś szczególnego przekazu czy artyzmu
to po co je pokazujesz? galeria, czy miejsce do testow ? jesli o mnie chodzi to ty ten test oblaleskrikus napisał(a):
Zdj. ma charakter testowy,
Paweł, częściowo masz rację, zauważ jednak, że nie każdego stać na PS-a...pawelszymanski6 napisał(a):
w zupełności wystarcza 800x530-540px i w ps-ie bardzo rzadko się zdarza przy tym rozmiarze przekroczyć 400kb ja na swoich zdjęciach jakoś nie widzę utraty szczegółów...
Tadeusz napisał(a):
Paweł, częściowo masz rację, zauważ jednak, że nie każdego stać na PS-a...
krikus napisał(a):
krikus napisał(a):
Zdj. ma charakter testowy, proszę nie doszukiwać się w nim jekiegoś szczególnego przekazu czy artyzmu
krikus napisał(a):
Z wczorajszego pleneru, w ramach testów nowo zakupionej "stałki"
kolejne nijakie zdjęcie...