anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Knoty od Krikusia - różności.

krikus
Początkujący

Knoty od Krikusia - różności.

Na początek ode mnie kilka zdj. z akcentami jesieni. Jak na razie to robione z kitowym obiektywem 18-70 :c11
fot.1 :smileyarrow:" target="_blank
fot.2 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 (wariant II) :smileyarrow:" target="_blank
fot.4 :smileyarrow:" target="_blank

40 ODPOW. 40
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnia fotka testowa czy do oceny ? ;)
:nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
krikus
Początkujący

W nowej poprawionej wersji;

krikus
Początkujący

... :c44

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Widzę, że uparcie odstajesz od standardów tu panujących, które dotyczą wstawiania zdjęć w wątkach.
Ja więc odniosę się tylko do tych poprawnie wstawionych (nie do końca poprawnie jednak, bo brakuje numeracji ułatwiającej komentowanie). czyli w sumie krótko o zachodzie słońca - najlepszy byłby kompromis pomiędzy pierwszą a drugą wersją (w wersji "poprawionej" przeostrzone)

krikus
Początkujący

Widzę, że uparcie odstajesz od standardów tu panujących, które dotyczą wstawiania zdjęć w wątkach.
Ja więc odniosę się tylko do tych poprawnie wstawionych (nie do końca poprawnie jednak, bo brakuje numeracji ułatwiającej komentowanie). czyli w sumie krótko o zachodzie słońca - najlepszy byłby kompromis pomiędzy pierwszą a drugą wersją (w wersji "poprawionej" przeostrzone)

Ty natomiast uparcie, praktykujesz i próbujesz narzucać jakieś dziwne (głupie?) zasady - nie skomentujesz bo zdj z zewnętrznego serwera wstawione... :c3 Wiesz, mnie to nie grzeje ani nie ziębi. To skąd, i w jakiej sensownej rozdzielczości wstawiam zdjęcia, to zależy ode mnie. Nie podoba się? cóż, więc może lepiej pozostanę biernym czytelnikiem tego forum.
Pozatym gratuluje ci, twojej "szybkiej" opinii, komentarza do zdj które jest tu już prawie od dwóch msc-y :c37

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

krikus napisał(a):

Ty natomiast uparcie, praktykujesz i próbujesz narzucać jakieś dziwne (głupie?) zasady - nie skomentujesz bo zdj z zewnętrznego serwera wstawione... :c3 Wiesz, mnie to nie grzeje ani nie ziębi. To skąd, i w jakiej sensownej rozdzielczości wstawiam zdjęcia, to zależy ode mnie. Nie podoba się? cóż, więc może lepiej pozostanę biernym czytelnikiem tego forum.

Ja nie narzucam nikomu żadnych zasad - nie mam ani takiej chęci ani takich uprawnień na tym forum. Wydaje mi się jednak, że w dobrym tonie jest dołączając do jakiejś grupy respektować zasady w niej panujące. Mam szczerą nadzieję, że dopóki tego nie zrozumiesz, Twoja galeria nie będzie cieszyć się popularnością...

wolak-----
Poszukiwacz

domeczek obydwa zdjęcia mi się podobają ;) choć ja bym troszkę inaczej skadrował to pierwsze ;) trochę bardzie do góry :tongue_winking:
A plaża to pierwsza wersja lepsza :)

marlenoska
Początkujący

witam!

Mi też bardziej się podoba plaża nr 1 niż druga poprawiona.

dając linki do zdjęć ...zniechęcasz komentujących..muszą czekać około 5 sek więcej na
wyświetlenie zdjęcia. :c69 :c69 :c69

pozdrawiam.

krikus
Początkujący

marla22 napisał(a):

witam!

Mi też bardziej się podoba plaża nr 1 niż druga poprawiona.

dając linki do zdjęć ...zniechęcasz komentujących..muszą czekać około 5 sek więcej na
wyświetlenie zdjęcia.

Plaża plażą, zdj jest tu już prawie 2 m-ce. Są nowsze, zamieszczone jako miniaturki a nie linki.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

krikus napisał(a):

głupie zasady ? Czyli coś co wspólnie tworzą użytkownicy tego forum, nazywasz głupie :c18
Pomijam, że od samego początku próbujemy tobie wytłumaczyć o co tutaj chodzi, no ale masz prawo do własnej ścieżki. Pytanie czy tak jest ci wygodnie, że zamiast o twoich zdjęciach dyskutuje się o twoim podejściu do forum :c14

krikus napisał(a):

Pozatym gratuluje ci, twojej "szybkiej" opinii, komentarza do zdj które jest tu już prawie od dwóch msc-y :c37

no i ? Ja zawsze staram się komentować z opóźnieniem i robię to celowo. Są osoby, które wiedzą dlaczego i uważają,że w moim przypadku jest to dobre wyjście. Więc twoją zaczepkę w stosunku do mamy_kuby uważam nie na miejscu. Troszkę szacunku. Zwłaszcza dla kobiet.

Mam szczerą nadzieję, że dopóki tego nie zrozumiesz, Twoja galeria nie będzie cieszyć się popularnością...

zatem niechaj się tak stanie. Komu się nie podoba sposób w jaki krikus raczy nas swoimi wypocinami, niechaj nic nie pisze. Jest tyle świetnych galerii :smileythumbsup: