Podziel się wrażeniami!
Na początek ode mnie kilka zdj. z akcentami jesieni. Jak na razie to robione z kitowym obiektywem 18-70
fot.1 :smileyarrow:" target="_blank
fot.2 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 :smileyarrow:" target="_blank
fot.3 (wariant II) :smileyarrow:" target="_blank
fot.4 :smileyarrow:" target="_blank
Ostatnia fotka testowa czy do oceny ?
W nowej poprawionej wersji;
...
Widzę, że uparcie odstajesz od standardów tu panujących, które dotyczą wstawiania zdjęć w wątkach.
Ja więc odniosę się tylko do tych poprawnie wstawionych (nie do końca poprawnie jednak, bo brakuje numeracji ułatwiającej komentowanie). czyli w sumie krótko o zachodzie słońca - najlepszy byłby kompromis pomiędzy pierwszą a drugą wersją (w wersji "poprawionej" przeostrzone)
Widzę, że uparcie odstajesz od standardów tu panujących, które dotyczą wstawiania zdjęć w wątkach.
Ja więc odniosę się tylko do tych poprawnie wstawionych (nie do końca poprawnie jednak, bo brakuje numeracji ułatwiającej komentowanie). czyli w sumie krótko o zachodzie słońca - najlepszy byłby kompromis pomiędzy pierwszą a drugą wersją (w wersji "poprawionej" przeostrzone)
krikus napisał(a):
domeczek obydwa zdjęcia mi się podobają choć ja bym troszkę inaczej skadrował to pierwsze trochę bardzie do góry
A plaża to pierwsza wersja lepsza
witam!
Mi też bardziej się podoba plaża nr 1 niż druga poprawiona.
dając linki do zdjęć ...zniechęcasz komentujących..muszą czekać około 5 sek więcej na
wyświetlenie zdjęcia.
pozdrawiam.
marla22 napisał(a):
witam!
Mi też bardziej się podoba plaża nr 1 niż druga poprawiona.
dając linki do zdjęć ...zniechęcasz komentujących..muszą czekać około 5 sek więcej na
wyświetlenie zdjęcia.
krikus napisał(a):
Ty natomiast uparcie, praktykujesz i próbujesz narzucać jakieś dziwne (głupie?) zasady - nie skomentujesz bo zdj z zewnętrznego serwera wstawione... Wiesz, mnie to nie grzeje ani nie ziębi. To skąd, i w jakiej sensownej rozdzielczości wstawiam zdjęcia, to zależy ode mnie. Nie podoba się? cóż, więc może lepiej pozostanę biernym czytelnikiem tego forum.
krikus napisał(a):
Pozatym gratuluje ci, twojej "szybkiej" opinii, komentarza do zdj które jest tu już prawie od dwóch msc-y