Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Czas zamieścić swoje pierwsze zdjęcia i dowiedzieć się nad czym trzeba popracować by były lepsze.
Tadeusz napisał(a):
Efekty można uzyskać dużo lepsze. (Dużo gorsze oczywiście - też
)
Dzieki za odwiedziny i wszystkie wypowiedzi staram się by kolejne zdjęcia były coraz lepsze.
Rozjaśnione jest
A co do wypowiedzi o obróbce, to podpisuję się rękami i nogami! Na dzień dzisiejszy, przy wywołaniu RAW'a osiągam rzeczy, o których zaczynając przygodę z lajtumem nawet nie marzyłem
dzis na kolorowo :):)
14 - W mojej galerii Tadeusz kiedyś napisał że słoneczne południe nie jest najlepszą porą do robienia tego typu zdjęć. To zdjęcie jest chyba idealnym dowodem na to iż nie minął się z prawdą. Większość okryć głowy to przepalone berety niestety Dodatkowo, ale nie jestem pewny w 100% ten strzał był trochę pod słońce...
13 - ciekawe, chociaż nie wiem czy w tym przypadku nie lepiej by wyglądało b&w tak trochę przewrotnie do zapowiedzi "dziś na kolorowo"
a oto i b&w
Mi się bardzo podobają zdjęcia pana w kapeluszu z jednego powodu - niezwykle dobrze tło gra z tematem zdjęcia. To naprawdę rzadkość. Świetna robota
13a mi się podoba
colorful misiku dziekuje za tak mile slowa i odwiedziny mojej galerii :):):) fajnie ze tu ktos zaglada hehehehehe :smileyhappy::)
kolejne zdjecia do waszej oceny. tym razem probowalem zrobic jak widac na zalaczonych zdjeciach jakies zdjecia z ptakami jest to cholernie trudne zadanie zrobic ptaszki w locie