anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

luck1008

profile.country.pl_PL.title
luck1008
Początkujący

luck1008

Witam wszystkich
Czas zamieścić swoje pierwsze zdjęcia i dowiedzieć się nad czym trzeba popracować by były lepsze.

88 ODPOW. 88
doslav.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

Efekty można uzyskać dużo lepsze. (Dużo gorsze oczywiście - też ;))

Przy czym, z doświadczeniem ilość tych lepszych zdecydowanie rośnie :c20
Ostatnie kapeluszowe już całkowicie strawne... A nawet podobające się! :smileythumbsup: :D

luck1008
Początkujący

Dzieki za odwiedziny i wszystkie wypowiedzi :):slight_smile: staram się by kolejne zdjęcia były coraz lepsze. :D

kuraq.
Poszukiwacz

Rozjaśnione jest :thumbsup:
A co do wypowiedzi o obróbce, to podpisuję się rękami i nogami! Na dzień dzisiejszy, przy wywołaniu RAW'a osiągam rzeczy, o których zaczynając przygodę z lajtumem nawet nie marzyłem :c20

luck1008
Początkujący
tobaszc53
Początkujący

14 - W mojej galerii Tadeusz kiedyś napisał że słoneczne południe nie jest najlepszą porą do robienia tego typu zdjęć. To zdjęcie jest chyba idealnym dowodem na to iż nie minął się z prawdą. Większość okryć głowy to przepalone berety niestety :( Dodatkowo, ale nie jestem pewny w 100% ten strzał był trochę pod słońce...

13 - ciekawe, chociaż nie wiem czy w tym przypadku nie lepiej by wyglądało b&w :) tak trochę przewrotnie do zapowiedzi "dziś na kolorowo" :)

..shprot..
luck1008
Początkujący

a oto i b&w

colorful-----
Początkujący

Mi się bardzo podobają zdjęcia pana w kapeluszu z jednego powodu - niezwykle dobrze tło gra z tematem zdjęcia. To naprawdę rzadkość. Świetna robota :thumbsup:

Misiek025
Początkujący

13a mi się podoba :c37

luck1008
Początkujący

colorful misiku dziekuje za tak mile slowa i odwiedziny mojej galerii :):):):) fajnie ze tu ktos zaglada hehehehehe :smileyhappy::)

luck1008
Początkujący

kolejne zdjecia do waszej oceny. tym razem probowalem zrobic jak widac na zalaczonych zdjeciach jakies zdjecia z ptakami jest to cholernie trudne zadanie zrobic ptaszki w locie :c3