anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Maciejus Moto...

Maciejus-M1
Początkujący

Maciejus Moto...

To może i Ja pokaże jakieś fotki... Proszę bardzo o ocene

45 ODPOW. 45
Maciejus-M1
Początkujący

c.d.
Tak Mnie jakoś wzieło na czarno białe.

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Witamy :)
1 jak dla mnie z bliższa i w pionie lepiej by wyglądało :)
2 :c8
3 kompletnie :c9 bałagan w kadrze i niepotrzebnie pochylone
4 super :c4
5 tez fajne :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
Maciejus-M1
Początkujący

Dziękuje bardzo za opinie.

Maciejus-M1
Początkujący

Ciag dalszy... co prawda dwa są tylko z J-Bia
6.http://images48.fotosik.pl/135/ab2cb811164418adm.jpg
7.http://images41.fotosik.pl/131/7bf0ed04a387ed92m.jpg
8.http://images44.fotosik.pl/136/3cfb7a60632b5677m.jpg

docentstopczyk
Początkujący

6-tka bardzo fajna jest. taka charakterna fota ;) ale to chyba na pewno dzięki tej dziołsze :)

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

8-ka - KWK Jas-Mos - fotka zrobiona z okolicy cmentarza na os. Przyjaźń :D Te zachody słońca w tym miejscu wyglądają bardzo malowniczo, a najlepiej tam focić w marcu/kwietniu kiedy słońce zachodzi za wieżą... Byłoby fajne zdjęcie gdyby je wyprostować :)

4 i 5 - baszta w Wodzisławiu Śląskim... Chyba deczko za jasne albo konwersja do B&W nie teges. Fajny obiekt do zdjęć tylko tam strasznie mało miejsca dookoła - prawda?

6 - podobająca się :thumbsup:

Generalnie proponuje trzymać się zasad forumowych odnośnie wstawiania zdjęć. Po pierwsze dlatego, że wszyscy się już tutaj przyzwyczaili do tego systemu i nie każdy ma ochotę to zmieniać (a to się przekłada na ilość oglądających/komentujących) a po drugie - strasznie mnie (innych pewnie też) wkurzają reklamy. Żeby obejrzeć ostatnie zdjęcia musiałem "zgasić" ich kilka...
No i witam najuprzejmiej następnego jastrzębianina :c10 Fajnie, że nas coraz więcej :nauseated_face:

Maciejus-M1
Początkujący

6-tka bardzo fajna jest. taka charakterna fota ;) ale to chyba na pewno dzięki tej dziołsze :)

Oj charakterna to ona jest :smileyhappy:

doslav napisał(a):

8-ka - KWK Jas-Mos - fotka zrobiona z okolicy cmentarza na os. Przyjaźń :D Te zachody słońca w tym miejscu wyglądają bardzo malowniczo, a najlepiej tam focić w marcu/kwietniu kiedy słońce zachodzi za wieżą... Byłoby fajne zdjęcie gdyby je wyprostować :)

4 i 5 - baszta w Wodzisławiu Śląskim... Fajny obiekt do zdjęć tylko tam strasznie mało miejsca dookoła - prawda?

6 - podobająca się :thumbsup:

Generalnie proponuje trzymać się zasad forumowych odnośnie wstawiania zdjęć. Po pierwsze dlatego, że wszyscy się już tutaj przyzwyczaili do tego systemu i nie każdy ma ochotę to zmieniać (a to się przekłada na ilość oglądających/komentujących) a po drugie - strasznie mnie (innych pewnie też) wkurzają reklamy. Żeby obejrzeć ostatnie zdjęcia musiałem "zgasić" ich kilka...

Ad.1 tak tak dokładnie z parkingu - próbowałem jeszcze z hałdy ale już nie bardzo wychodziło.

Ad.2 bardzo małomijesca w szczegulności z tyłu i po bokach bo przód jeszcze ujdzie.Jesli chodzi o B/W to troche zwiekszyłem ekspozycje bo tak wychodziło ciut całkiem za ciemne.

Ad.3 Dziewczyna czy fotka ? :smileymrgreen:

Ad.4 Sorki z góry za zdjęcia na innym portalu ale próbowałem "wkleić na forum z załącznika i cały czas wychodził url 0 :smileyevil:
W każdym razie sorki - poprawie się :D

Dziękuje z opinie.

Maciejus-M1
Początkujący

Witam. Ponownie coś odemnie jak wrócę z trasy to wkleje jeszcze narazie takie coś małego podczas niedzielnego spacerku.
Pozdrawiam

Maciejus-M1
Początkujący

Gołabek sie przybląkał pod okno :o
Niestety narazie jestem uziemiony bo skręciłem noge :smileyevil: