Podziel się wrażeniami!
jako, ze jestem tu nowa, z polecenia pewnego znajomego, postanowilam sie przedstawic, a co za tym idzie - cos pokazac. nie powala generalnie, alfa obsluguje sie od ponad pol roku, posiadam jedynie kita Poki co - moje ostatnie wypociny, prosto z Francji. Z gory dzieki za wszystkie przychylne i nieprzychylne komentarze:D
Witam.Ja też jestem nowy bardzo fajnie dla mnie najlepsze 2 i 5 może się mylę ale to moja opinia.
Ładne otwarcie.
Gdyby - zgodnie z zasadami zamieszczania - trzeba było wybrać 3 zdjęcia to nie wiem, które bym wybrał.
Cieszę się. że zobaczyłem wszystkie.
cdn napisał(a):
Gdyby - zgodnie z zasadami zamieszczania - trzeba było wybrać 3 zdjęcia (...)
Witam
Dobry kit nie jest zły
1 - kadr dobry choć przyczepie się takiego detalu - tego pasku na jej prawym ramieniu. Gdyby tego nie było Do tego konwersja taka trochę szaro-szara zamiast czarno biała. Większy kontrast, rozjaśnić zdjęcia tak o 1/3 lub 1/2 EV. Do tego przydałoby się wyostrzyć zdjęcie.
2 i 3 - bardzo dobre kadry Tylko lekko wyostrzyć.
4 - przeszkadza mi lewa ręka modelki, która zasłania twarz. Oprócz tego nie pasuje mi jeszcze bransoletka, która jest moim zdaniem zbędna.
Co do konwersji do czarno-bieli to taka sama uwaga jak przy zdjęciu 1.
5 - bardzo mi się podoba to zdjęcie Fajny kadr
Jeszcze kilka uwag dodatkowo.
Jeżeli zmniejszasz zdjęcie to dobrze by było gdyby one miało 800 pikseli na dłuższym boku.
Po zmniejszeniu nie zapominaj wyostrzać zdjęcie.
I nie stosuj aż tak dużej kompresji. Zdjęcie może mieć wagę do 400 kB i warto to wykorzystać.
Pozdrawiam
mała aktualizacja Dawno mnie tu nie bylo, zdjęcie staruch bo sprzed 4 miesięcy ale mam niesamowity zastój maturalny;]
Moim zdaniem te zdjęcia są świtne ;D
Raz na rok, ale świetnie.
Gratuluję zdjęcia
I modelki
Witam.
Podoba mi się ta fotografia.
P.S.
Zapomniałaś numerować zdjęcia, tak będzie łatwiej je oceniać.
Podoba mi się też fotka numer 5.
Ostatnie jest okej pod każdym względem.
Świetna modelka i stylizacja.
Ale pilnu takich rzeczy jak guziki, bo nie wyglądają dobrze, gdy są ścięte w połowie