anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

małej foty.

3938-----
Początkujący

małej foty.

jako, ze jestem tu nowa, z polecenia pewnego znajomego, postanowilam sie przedstawic, a co za tym idzie - cos pokazac. nie powala generalnie, alfa obsluguje sie od ponad pol roku, posiadam jedynie kita :( Poki co - moje ostatnie wypociny, prosto z Francji. Z gory dzieki za wszystkie przychylne i nieprzychylne komentarze:D

21 ODPOW. 21
profile.country.pl_PL.title
wojkra
Poszukiwacz

Witam.Ja też jestem nowy bardzo fajnie dla mnie najlepsze 2 i 5 może się mylę ale to moja opinia.

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Ładne otwarcie.
Gdyby - zgodnie z zasadami zamieszczania - trzeba było wybrać 3 zdjęcia to nie wiem, które bym wybrał.
Cieszę się. że zobaczyłem wszystkie.

doslav.
Poszukiwacz

cdn napisał(a):

Gdyby - zgodnie z zasadami zamieszczania - trzeba było wybrać 3 zdjęcia (...)

Zgodnie z dawnymi zasadami zamieszczania :c20

Też podoba mi się takie wejście - chętnie zobaczę coś więcej :smileythumbsup: :D

Starosta.
Początkujący

Witam :c37
Dobry kit nie jest zły :c20

1 - kadr dobry choć przyczepie się takiego detalu - tego pasku na jej prawym ramieniu. Gdyby tego nie było :rolling_eyes: Do tego konwersja taka trochę szaro-szara zamiast czarno biała. Większy kontrast, rozjaśnić zdjęcia tak o 1/3 lub 1/2 EV. Do tego przydałoby się wyostrzyć zdjęcie.
2 i 3 - bardzo dobre kadry :thumbsup: Tylko lekko wyostrzyć.
4 - przeszkadza mi lewa ręka modelki, która zasłania twarz. Oprócz tego nie pasuje mi jeszcze bransoletka, która jest moim zdaniem zbędna.
Co do konwersji do czarno-bieli to taka sama uwaga jak przy zdjęciu 1.
5 - bardzo mi się podoba to zdjęcie :) Fajny kadr :thumbsup:

Jeszcze kilka uwag dodatkowo.
Jeżeli zmniejszasz zdjęcie to dobrze by było gdyby one miało 800 pikseli na dłuższym boku.
Po zmniejszeniu nie zapominaj wyostrzać zdjęcie.
I nie stosuj aż tak dużej kompresji. Zdjęcie może mieć wagę do 400 kB i warto to wykorzystać.

Pozdrawiam

Pozdrawia Starosta :grin:
3938-----
Początkujący

mała aktualizacja :) Dawno mnie tu nie bylo, zdjęcie staruch bo sprzed 4 miesięcy ale mam niesamowity zastój maturalny;]

agusia48-----
Początkujący

Moim zdaniem te zdjęcia są świtne ;D

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Raz na rok, ale świetnie.
Gratuluję zdjęcia :c4
I modelki :c37

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Witam.
Podoba mi się ta fotografia. :thumbsup:

P.S.
Zapomniałaś numerować zdjęcia, tak będzie łatwiej je oceniać.

Podoba mi się też fotka numer 5. ;)

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
kuraq.
Poszukiwacz

Ostatnie jest okej pod każdym względem.
Świetna modelka i stylizacja.
Ale pilnu takich rzeczy jak guziki, bo nie wyglądają dobrze, gdy są ścięte w połowie :c20