anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

martha- kiczyk

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

martha- kiczyk

przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac :nauseated_face:
mile widziana wszelka krytyka :nauseated_face:
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... :c34 w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.

(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)

zpraszam :c37

183 ODPOW. 183
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c37 Jak na obce zjawisko to nieźle je okiełznałaś ;) (btw siorkę masz ładną i jakby obytą z obiektywem ale to widocznie dobry kontakt z autorką ;) )

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

A moim zdaniem zdecydowanie najpiękniejsze jest 59.
Nic nie przeszkadza, nic nie odciąga.
Właściwe kolory, GO i modelka.
Lubię to!

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Deviant, jmw.w, wojkra, dar801, Metio, Rutek68, Tomek69N, cdn -bardzo dziękuję za wizyte w galeri i pozostawione słowo :c22

Tomek69N napisał(a):

:c37 Jak na obce zjawisko to nieźle je okiełznałaś ;) (btw siorkę masz ładną i jakby obytą z obiektywem ale to widocznie dobry kontakt z autorką ;) )

A wiesz, że to był nasz pierwszy raz i długo musiałam nad nia pracować aby się wyluzowała i nie zwracała uwagi na obiektyw.Co do kontaktu między nami, to nie zawsze tak było.6 lat różnicy jednak robi swoje choc na starość zauważam zmiany, z obu stron -na lepsze ofkors :c20

Ibi patria, ubi bene.
Malta

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Zdjęcia takie sobie ;)
Nie przekonują mnie - technicznie słabo :c9

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Bertone napisał(a):

Zdjęcia takie sobie ;)
Nie przekonują mnie - technicznie słabo :c9

Dziękuje za opinię :c22 ale mam małą prośbę.
Jeśli mógłbys rozwinąć trochę myśl, co technicznie jest do d... bylabym wdzięczna :c6

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

martha napisał(a):

Dziękuje za opinię :c22 ale mam małą prośbę.
Jeśli mógłbys rozwinąć trochę myśl, co technicznie jest do d... bylabym wdzięczna :c6

61 - Zdjęcie jest mało ostre i kadr nie ciekawy. Gdyby nie ślad na wodzie to pomyślał bym , że samolot sobie tam dryfuje , a on przecież ląduje/startuje ( śmigło ) Samolot bliżej albo budynki bez samolotu.

62 - Zdjęcie jest za ciemne. Pierwsze co się rzuca w oczy to ta czarna kropka ( ptak )

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Dziękuję, teraz przynajmniej wiem ,o co chodzi ;)

61 to zdjęcie spontan, robione z autobusu wycieczkowego, a samolot tak szybko jak wylądował, tak szybko wystartował także to była chwila, w której nie bardzo był czas na zmiane ustawień.
62 -zdjęcia niestety obrabiam na laptopie, dlatego pewnie wydaje się ciemne u kogoś, kto ma dobrze skalibrowany sprzęt :c6 a ta kropa, to boja ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

O! Malta :)

62 - fajne

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c37 Moje sugestie:
http://img59.imageshack.us/img59/6932/181rw.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/8605/60373724.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/4249/108tt.jpg
Śmigła to bym się nie czepiał już ;) Pewnie maszyna lądowała i silnik wyłączywszy, pilot pływakami hamował w wodzie.

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Lajam, Tomek dziękuję za odwiedziny.
Zupełnie nie posmyślałam aby przyciąc fotki w ten sposób :smileyredface:

Ciąg dalszy Malty.Tymczasem wieczorem....