Podziel się wrażeniami!
przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac
mile widziana wszelka krytyka
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.
(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)
zpraszam
64 - wiem, że tak nie jest,ale zdjęcie wygląda jak poruszone. Wiadomo dlaczego. Jak dla mnie za duży chaos na zdjęciu
65 - chyba kolorki coś nie bardzo. U mnie się wyświetla niemal czerwono.
66 - Ładna pora (niebo nie jest jeszcze zalaną czernią), ale znowu jakoś tak chaotycznie.
Myślę, że przed Tobą kwestia pracy nad kompozycją kadru. Wyrobisz się
Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że na Malcie, jest tyyylee tego wszystkiego, że robi mi się o, tak:
http://www.demoty.pl/po-pierwszym-tygod ... acji-27776" target="_blank
(to a propo tego chaosu )
Kris dziękuję za odwiedziny, pozostawione słowo i wiare w moją foto przyszłości
ps. odnośnie koloru, u mnie jest pomarańczowy ale wiem , że lapek, jeśli chodzi o kolory to lubi mnie okłamać, także faktycznie może być czerwonawo u Ciebie.Chyba pora coś z tym zrobić
Latarenki dwie.
68 bardzo fajne ujecie
Obie są fajne ale bardziej bym się skłaniała ku 67 , ale to tylko moje skromne zdanie
Fajnie fajnie, ogólnie to pobawiłbym się więcej z nimi w PS/LR, rozjaśniłbym trochę latarnie i takie tam
67 - troszkę ciemno, minimalnie bym rozjaśnił, ale konwersja BW bardzo ładna
68 - tutaj też trochę za ciemno i jeszcze tych ludzi bym wysztemplekował
67 bardziej mi się podoba niż 68, przyjemniejsza kompozycja, choć w 68 podoba mi się jak ukryta jest ta latarnia.
Za treborem - 67 mi też się bardziej podoba od 68 .
Ciekawe.
Na 67 jednak pozbyłbym się winiety, niczego tutaj nie dodaje, wręcz przeciwnie.
Na 68 ciekawiej by było zrobić to z niższego poziomu, niebo nie wnosi niczego do tego zdjęcia, dominuje nad kadrem. Klasyka zawsze w modzie - kwadrat i latarnia w mocnym punkcie, nie ma co wyważać otwartych drzwi. No i do wyprostowania.
Carlos31, paulina, trebor, masthere, Tommygun-dziękuję za komentarze
trebor napisał(a):
68 - tutaj też trochę za ciemno i jeszcze tych ludzi bym wysztemplekował
Tommygun napisał(a):
Na 68 ciekawiej by było zrobić to z niższego poziomu, niebo nie wnosi niczego do tego zdjęcia, dominuje nad kadrem. Klasyka zawsze w modzie - kwadrat i latarnia w mocnym punkcie, nie ma co wyważać otwartych drzwi. No i do wyprostowania.
68 -