anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

martha- kiczyk

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

martha- kiczyk

przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac :nauseated_face:
mile widziana wszelka krytyka :nauseated_face:
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... :c34 w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.

(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)

zpraszam :c37

183 ODPOW. 183
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

64 - wiem, że tak nie jest,ale zdjęcie wygląda jak poruszone. Wiadomo dlaczego. Jak dla mnie za duży chaos na zdjęciu
65 - chyba kolorki coś nie bardzo. U mnie się wyświetla niemal czerwono.
66 - Ładna pora (niebo nie jest jeszcze zalaną czernią), ale znowu jakoś tak chaotycznie.

Myślę, że przed Tobą kwestia pracy nad kompozycją kadru. Wyrobisz się :thumbsup:

martha.
Użytkownik

Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że na Malcie, jest tyyylee tego wszystkiego, że robi mi się o, tak:

http://www.demoty.pl/po-pierwszym-tygod ... acji-27776" target="_blank
(to a propo tego chaosu 8-) )

Kris dziękuję za odwiedziny, pozostawione słowo i wiare w moją foto przyszłości :c22

ps. odnośnie koloru, u mnie jest pomarańczowy ale wiem , że lapek, jeśli chodzi o kolory to lubi mnie okłamać, także faktycznie może być czerwonawo u Ciebie.Chyba pora coś z tym zrobić :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik
profile.country.en_GB.title
spidzior
Początkujący

68 bardzo fajne ujecie :thumbsup:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Obie są fajne ale bardziej bym się skłaniała ku 67 :c4, ale to tylko moje skromne zdanie :nauseated_face:

spoltrebor1ofcej
Początkujący

Fajnie fajnie, ogólnie to pobawiłbym się więcej z nimi w PS/LR, rozjaśniłbym trochę latarnie i takie tam

67 - troszkę ciemno, minimalnie bym rozjaśnił, ale konwersja BW bardzo ładna
68 - tutaj też trochę za ciemno i jeszcze tych ludzi bym wysztemplekował

67 bardziej mi się podoba niż 68, przyjemniejsza kompozycja, choć w 68 podoba mi się jak ukryta jest ta latarnia.

profile.country.PL.title
masthere
Nowicjusz

Za treborem - 67 mi też się bardziej podoba od 68 :).

Tommygun------
Początkujący

Ciekawe.

Na 67 jednak pozbyłbym się winiety, niczego tutaj nie dodaje, wręcz przeciwnie.

Na 68 ciekawiej by było zrobić to z niższego poziomu, niebo nie wnosi niczego do tego zdjęcia, dominuje nad kadrem. Klasyka zawsze w modzie - kwadrat i latarnia w mocnym punkcie, nie ma co wyważać otwartych drzwi. No i do wyprostowania.

:thumbsup:

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Carlos31, paulina, trebor, masthere, Tommygun-dziękuję za komentarze :c22

trebor napisał(a):

68 - tutaj też trochę za ciemno i jeszcze tych ludzi bym wysztemplekował

to mój dwumetrowy kolega ze statywem, lubi bardzo mi się w kadr wkomponować.Nie występelkuję go, gdyż moim zdaniem odzwierciedla ogrom tego miejsca, w sensie wielkość latarni i klifu 8-)

Tommygun napisał(a):

Na 68 ciekawiej by było zrobić to z niższego poziomu, niebo nie wnosi niczego do tego zdjęcia, dominuje nad kadrem. Klasyka zawsze w modzie - kwadrat i latarnia w mocnym punkcie, nie ma co wyważać otwartych drzwi. No i do wyprostowania.

Bardzo bym chciała zrobić to zdjęcie z innej perspektywy ale niestety przede mną był płot, a za nim kawałek nie bardzo stabilnego gruntu, a że strachliwa jestem (lęk wysokości itp :smileyredface:

Obawiałam się, że 67 może być za ciemne, troszkę poprawiłam, mam nadzieję, że teraz jest lepsze w odbiorze
68 naprostowałam i przycięlam odrobine.Niestety niebo nad tą wyspą jest zawsze takie samo-czyli do....wszystscy wiedzą czego:twisted:

Deviant.
Użytkownik

68 - :c4