Podziel się wrażeniami!
Witam
Po dość szczegółowym przejrzeniu forum - zwłaszcza umieszczonych tu galerii - postanowiłem również umieścić i swoje zdjęcia pod ocenę szanownych forumowiczów. Liczę na szczerą krytykę i każde wskazówki, które pozwolą mi szlifować te hobby w dobrym kierunku.
Na początek fotki z tzw szuflandii, które zrobiłem za pomocą Konica-Minolta (zgodnie z regulaminem - mogę ) zanim jeszcze wiedziałem co to zasady złotego trójpodziału itp
Fotki od 1-3 to oryginały, a kolejne to próba ich dodatkowego wykadrowania.
Ok - So lets go.
Spoko :smileythumbsup: na mojej bańce też się mieściMethos napisał(a):
plik podmieniony do 1200px (spokojnie mieści się na 14'' LCD laptopa)
No, ja nie wiem, czy słusznie - wymyśliłem sobie to słówko pisząc posta... ale może dobrze?Methos napisał(a):
Quadryk - tego słowa mi brakowało - dziękować.
To prawda - mimika jest znacznie lepiej widoczna :smileythumbsup:Methos napisał(a):
Teraz lepiej widać tę dziarską minę
Bardzo fajny ten ostatni quadryk
Quadryk (?) na tak, ale na przyszłość pamiętaj o tle. Połączenie modelki, kominka z bibelotami, kwiatów i kogoś za modelką spowodowało niezły bałagan
pzdr
Witam
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Quadryk (?) na tak, ale na przyszłość pamiętaj o tle. Połączenie modelki, kominka z bibelotami, kwiatów i kogoś za modelką spowodowało niezły bałagan
pzdr
Witam
Dziś coś z BW - mam nadzieję, że się spodoba.
Zapraszam do komentowania - podsuwania rad itp.
brak odzewu - czyli fotki są 100%
W takim razie kolejna porcja - jak zwykle mile widziane komentarze
Majowo - golfowo.
12-pileczka dziwnie sie splaszczyła,a co do kompozycji moze przyciac gore?
13-nawet mi sie podoba
pablo_duch dzięki za wizytę i słowo.
Co do 12 - i tak jest już ucięte z góry - gdybym ściął jeszcze więcej efekt - moim zdaniem - byłby nieciekawy, zbyt horyzontalny. Kształt piłki - pewnie wina kompresji.
... Witam ... kontynuując - dziś 'kontrast' jaki zauważyłem w majowy weekend.
Co o tym sądzicie?
Proponuje selekcję