anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mikaelowska galeria

mikael-----
Początkujący

mikaelowska galeria

na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery :slight_smile:

97 ODPOW. 97
mikael-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Może tak?
Ogólnie to pozazdrościć mogę tylko, bo póki co w góry się nie wybiorę z moją niedoleczoną, zwichnięta zimą kostką :(

no takie mam oko ze sie zastanawiam co zmieniles , bardziej panoramicznie teraz jest?

i dziekuje Destin ,Tomku za wizyte

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

a wygląda jak panorama? przede wszystkim wyprostowałem, lekko naostrzyłem, zmieniłem nasycenie, kontrast, podreperowałem nieco niebo wyróżnieniami. pisałem nie spiesz się. nie twierdzę że musi się bardziej podobać, bo to tylko propozycja :)

mikael-----
Początkujący

a jakim programem to robisz i czy jest darmowy? :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Jak masz windows to masz jego galerię do obróbki zdjęć na szybko z kilkoma suwakami :) to było w zwykłej przeglądarce od windy tyle, że w cholernej viście.
poza tym miło że nie walisz samych gór jak leci tylko coś jest "na planie" oprócz nich. same w sobie pstrykane na ich wysokości rzadko wyglądają atrakcyjnie co możesz sprawdzić jak szybko zaczną ziewać od ślicznych widoków goście zaproszeni na pokaz slajdów ;)

docentstopczyk
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

póki co w góry się nie wybiorę z moją niedoleczoną, zwichnięta zimą kostką :(

mam to samo :|

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mikael napisał(a):

a jakim programem to robisz i czy jest darmowy? :)

Poza windows, który był niestety już w cenie "laptoka" nie używam płatnych softów.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Tu kiedyś były rozważania nt. zdjęć z telefonów, zupełnie nie związane z tą Galerią.
Już pozamiatane.

:c2

mikael-----
Początkujący

dziekuje Lajam ,to ile sie nalezy za sprzatanko :slight_smile:

mikael-----
Początkujący
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

mikael napisał(a):

dziekuje Lajam ,to ile sie nalezy za sprzatanko :slight_smile:

dobre piwko i będziesz miał tu zawsze czysto http://klubkm.pl/forum/images/smilies/miotla.gif
:smileyhappy:

29 - ciut jaśniej i bez tego czegoś w dolnym lewy rogu (plecak ? ) i byłoby znacznie lepiej. Zresztą zobaczLINK

Myślę, że warto zastanowić się na programem do obróbki. Można zacząć od darmowego GIMP'a lub Picasy ;)