Podziel się wrażeniami!
na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery
Tomek69N napisał(a):
Może tak?
Ogólnie to pozazdrościć mogę tylko, bo póki co w góry się nie wybiorę z moją niedoleczoną, zwichnięta zimą kostką
a wygląda jak panorama? przede wszystkim wyprostowałem, lekko naostrzyłem, zmieniłem nasycenie, kontrast, podreperowałem nieco niebo wyróżnieniami. pisałem nie spiesz się. nie twierdzę że musi się bardziej podobać, bo to tylko propozycja
a jakim programem to robisz i czy jest darmowy?
Jak masz windows to masz jego galerię do obróbki zdjęć na szybko z kilkoma suwakami to było w zwykłej przeglądarce od windy tyle, że w cholernej viście.
poza tym miło że nie walisz samych gór jak leci tylko coś jest "na planie" oprócz nich. same w sobie pstrykane na ich wysokości rzadko wyglądają atrakcyjnie co możesz sprawdzić jak szybko zaczną ziewać od ślicznych widoków goście zaproszeni na pokaz slajdów
Tomek69N napisał(a):
póki co w góry się nie wybiorę z moją niedoleczoną, zwichnięta zimą kostką
mikael napisał(a):
a jakim programem to robisz i czy jest darmowy?
Tu kiedyś były rozważania nt. zdjęć z telefonów, zupełnie nie związane z tą Galerią.
Już pozamiatane.
dziekuje Lajam ,to ile sie nalezy za sprzatanko
jeszcze landszafty
mikael napisał(a):
dziekuje Lajam ,to ile sie nalezy za sprzatanko