Podziel się wrażeniami!
na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery
dzieki Kris za wizyte i ocene , o plecaku wiedzialem ale zapomnialem co zrobic jak ma parcie na szklo a fotke fajnie mi zrobiles podkrecone kolorki , wyglada lepiej choc widac ze nienaturalnie powoli sie przekonuje do ulepszania zdjec
mikael napisał(a):
dzieki Kris za wizyte i ocene , o plecaku wiedzialem ale zapomnialem co zrobic jak ma parcie na szklo a fotke fajnie mi zrobiles podkrecone kolorki , wyglada lepiej choc widac ze nienaturalnie powoli sie przekonuje do ulepszania zdjec
dzieki Tomek napewno poszukam tego trybu
i jeszcze dwie fotki
najlepsze 31
przy zdjęciu 32 mam problem z błędnikiem. O mały włos i musiał bym czyścić biurko
31 fajny widoczek. Na pewno bardzo fajne miejsce ale brakuje mi w tym wodospadzie - hmm SPADU także woda jest ale spadu brak. Być może pionowy kadr byłby lepsiejszy??
jakies makro wstawie , jesli to tak mozna nazwac
jak dla mnie niepotrzebnie tyle przetrzeni, zwłaszcza na górze zdjęcia, nad obiektem. wygląda, jakbyś 'ustawił' kadr, a potem niechcący przesunął aparat do góry...
ostatnie 33 za colorful za mało obiektu fotografowanego na zdjęciu....
za 31
32 oj podobne wrażenia jak maro_ka
przy ost fotce bardziej pasowałby mi pionowy i dużo ciaśniejszy kadr
pawelszymanski6 napisał(a):
przy ost fotce bardziej pasowałby mi pionowy i dużo ciaśniejszy kadr